2020-08-12 15:23

HOROSCOP 17 MARTIE: Gemenii își fac economii

 |  00:14
HOROSCOP 17 MARTIE: Gemenii își fac economii

Horoscop 17 martie 2020. Gemenii încearcă să își facă economii, Leii stau acasă și redecorează, în timp ce Vărsătorii se gândesc la planuri de viitor. Citește horoscopul complet pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de 17 martie 2020, conform Jurnalul.ro.

Berbec

În sfârșit reușești să lași trecutul în urmă și să nu te mai agăți de niște detalii care aduc cu sine multe probleme. Indiferent de cât de greu este la început, lași în urmă persoanele toxice din viața ta.

Taur

Astăzi vrei să te faci auzit. Ai o mulțime de idei și vrei să le pui în practică, iar dacă există cineva care nu este de acord că ideile tale, îți pierzi cumpătul cu ușurință. Încearcă să asculți mai mult.

Gemeni

Încerci să faci niște economii și, astfel, te hotărăști să renunți la investițiile inutile. În plus, începi să îți organizezi mai bine timpul pentru a putea să te dedici mai mult pasiunilor pe care le ai.

Rac

Discuți cu o persoană importantă din viața ta despre niște idei pe care le ai pentru o afacere. Susținerea pe care o primești de la această persoană îți do curaj și îți oferă mai multă încredere în tine.

Leu

Petreci mult timp acasă și te ocupi de redecorări sau pur și simplu de o curățenie mai amănunțită. Agitația din ultima vreme și-a pus amprenta asupra casei, iar în acest weekend îți pui lucrurile în ordine.

Fecioară

Petreci timp alături de partenerul de cuplu și încercați să găsiți activități noi pe care să le faceți împreună, într-o încercare de a vă cunoaște mai bine. Privești relația de cuplu dintr-o nouă perspectivă.

Balanță

Astăzi este posibil să primești o veste bună de la un prieten vechi, iar acest lucru te încarcă cu energie pozitivă. Astfel, seara  se anunță una plină de distracție, exact ce ai nevoie după o zi aglomerată.

Scorpion

O discuție cu o persoană importantă din viața ta te ajută să îți schimbi perspectiva asupra lucrurilor. Acorzi mai multă atenție detaliilor și nu mai lași lucrurile să treacă pur și simplu pe lângă tine.

Săgetător

Vrei să ajuți cât mai multe persoane, iar empatia pe care o manifești te aduce în centrul atenției indiferent de locurile în care mergi. Îți concentrezi atenția problemelor pe care le au cei din jurul tău.

Capricorn

Ideile pe care le ai sunt acceptate de grupul din care faci parte. Te bucuri de spirjin din partea celor din jur și găsești determinarea să muncești din greu pentru toate lucrurile pe care ți le dorești.

Vărsător

Petreci mult timp singur și începi să te gândești tot mai mult la planurile pe care le ai. Încearcă să porți o discuție cu o persoană în care ai încredere pentru a putea privi lucrurile dintr-un alt unghi.

Pești

În acestă perioadă foarte multe oportunităţi apar în calea ta, majoritatea aflate în strânsă conexiune cu cel mai frumos sentiment: iubirea. Eşti pe cale să te îndrăgosteşti sau să îţi oficializezi relaţia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz