2020-02-26 21:22

HOROSCOP 18 MAI: Un nou început

 |  00:04
HOROSCOP 18 MAI: Un nou început

Vă prezentăm horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de vineri, 18 mai 2018, horoscop publicat de Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 18 MAI BERBEC

E o perioadă bună pentru un nou început. Faceţi tot ce vă stă în putere să vă îmbunătăţiţi situaţia, mai ales cea financiară, iar toate se îndreaptă într-o direcţie bună.

HOROSCOP 18 MAI TAUR

Ziua buna se cunoaşte încă de la primele ore. Primiţi un telefon de la o persoană cu o funcţie mai mare şi ceea ce vă spune o să vă dea o stare de bine.

HOROSCOP 18 MAI GEMENI

Urmează un eveniment important. Indiferent despre ce este vorba, trebuie să vă păstraţi calmul şi să fiţi atenţi pentru că aflaţi informaţii valoaroase.

HOROSCOP 18 MAI RAC

Aveţi nevoie de puţin timp doar pentru voi, să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi bateriile. Este cazul să faceţi asta înainte să vă epuizaţi.

HOROSCOP 18 MAI LEU

Aveti parte de o zi plina de provocari ce va dau posibilitatea sa va aratati calitatile. Seara aduce bucurie si relaxare alaturi de cei dragi.

HOROSCOP 18 MAI FECIOARĂ

Această zi este un adevarat cadou pentru voi. Primiţi veşti bune din toate părţile, iar atmosfera de la serviciu nici că se putea să fie mai bună, scrie Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 18 MAI BALANŢĂ

Aveţi multă energie, aşa că astăzi vă adunaţi prietenii şi organizaţi o ieşire , poate prin parc, să faceţi puţină mişcare.

HOROSCOP 18 MAI SCORPION

Astazi dati dovada de maturitate la locul de munca. Vi se propune ceva si dupa o gura de aer proaspat va apucati de treaba spre multumirea sefilor.

HOROSCOP 18 MAI SĂGETATOR

Ziua vă gaseşte cu gândul la vacanţă. Sunteţi optimişti şi vă faceţi planuri mari pentru viitorul vostru.

HOROSCOP 18 MAI CAPRICORN

Vă aşteptaţi la multe din partea persoanei iubite, dar ceea ce o să facă pentru voi o să vă lase fără cuvinte. Toată ziua o sa fiți înconjuraţi de iubire.

HOROSCOP 18 MAI VĂRSĂTOR

Iesiţi puţin din zona de confort şi faceţi ceva ce nu aţi mai făcut până acum. Frica de nou îşi va spune cuvântul, dar toate se vor rezolva cu bine.

HOROSCOP 18 MAI PEŞTI

Ştiţi să cereţi ceea ce vreţi. Este o zi bună pentru ambiţiile personale. O să bifaţi o reuşită pe lista cu lucruri de făcut.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine