2020-07-04 12:59

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE Schimbări mari pentru Rac

 |  23:15
HOROSCOP 18 OCTOMBRIE Schimbări mari pentru Rac

Racii au parte de schimbări astăzi, nativii zodiei Balanţă îşi decid următorii paşi în viaţă, iar Vărsătorii visează la o vacanţă. Iată horoscopul detaliat al zilei de 18 octombrie, conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP BERBEC

Vă pregătiţi intens pentru un moment important în carieră. Energia investită va da roade în curând.

HOROSCOP TAUR

Vă impuneţi cu îndemânare punctele de vedere în faţă familiei. Printr-o atitudine convingătoare le demonstraţi că aveţi dreptate.

HOROSCOP GEMENI

Planurile voastre par să nu fie pe placul apropiaţilor care nu au încredere în reuşită voastră. Înţelegeţi că ce este corect pentru ei, nu este neapărat corect şi pentru voi.

HOROSCOP RAC

Apar schimbări în cercul de prieteni pe care le priviţi cu o oarecare reticenţă. Cu o atitudine pozitivă veţi înţelege de ce s-a ajuns în această situaţie.

HOROSCOP LEU

O persoană din cercul vostru de prieteni vă atrage atenţia astăzi mai mult decât de obicei. Descoperiţi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

HOROSCOP FECIOARA

Vă rezervaţi o zi pentru relaxare şi linişte. Vă faceţi timp pentru familie sau pentru prieteni de la care este posibil să primiţi o veste bună.

HOROSCOP BALANŢĂ

Vă dozati eforturile şi vă faceţi multe planuri de viitor. O discuţie cu un prieten apropiat va ajută să creionaţi direcţiile pe care le veţi urmă.

HOROSCOP SCORPION

Dorinţa de a duce la bun sfârşit un proiect va conduce astăzi. Atenţia şi concentrarea sunt solicitate la maximum, dar veţi face faţă cu succes.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

O persoană căreia i-aţi dus dorul revine de pe unde a fost plecată şi o să restabiliţi punţile de comunicare că să mergeţi mai departe. Vă face bine armonia din jur, o să fiţi într-o companie agreabilă şi o să vă faceţi planuri.

HOROSCOP CAPRICORN

Sunteţi hotărâţi să faceţi o schimbare în relaţiile sentimentale şi veţi fi mulţumiţi de deciziile luate.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Vă pregătiţi cu mult spor de vacanţă pe care aţi plănuit-o de ceva vreme. Nu vă rămâne decât să intraţi în starea de vacanţă şi să porniţi la drum.

HOROSCOP PEŞTI

Sunteţi pregătiţi să vă stabilizaţi situaţia financiară. Fie că puneţi bazele unei afaceri sau vă renegociaţi contractul de muncă, urmează o perioada importantă în acest plan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz