2019-07-22 23:35

HOROSCOP 19 IUNIE: Lipsă de energie și nemulțumiri

 |  23:58
HOROSCOP 19 IUNIE: Lipsă de energie și nemulțumiri

Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de marți, 19 iunie, horoscop publicat de Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 19 IUNIE BERBEC

Sunteți cam visători de dimineață  și aveți tendința să neglijați problemele importante pe care le aveți de rezolvat. Nu amânați întâlnirile de afaceri.

HOROSCOP 19 IUNIE TAUR

Nu este momentul să începeți activități complicate, pentru că deciziile pe care le luați s-ar putea să fie greșite. Profitați de ajutorul pe care vi-l oferă o persoană din familie.

HOROSCOP 19 IUNIE GEMENI

Vă simțiți lipsiți de energie și nu puteți termina o lucrare începută mai demult. Nu este exclus să primiți reproșuri din partea colegilor astăzi.

HOROSCOP 19 IUNIE RAC

Este posibil să fiți indispuși din cauza unor probleme sentimentale, dar seara aflați vești menite să rezolve situațiile conflictuale din viața de cuplu.

HOROSCOP 19 IUNIE LEU

Adoptați o atitudine revoluționară în toate aspectele vieții. Deși păreți foarte siguri de ceea ce vă doriți, unele evenimente vă iau prin surprindere.

HOROSCOP 19 IUNIE FECIOARĂ

Agitația de care aveți parte astăzi vă zdruncină toate planurile pentru perioada următoare. Trebuie să vă concentrați doar pe ceea ce vă doriți cu adevărat, scrie Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 19 IUNIE BALANȚĂ

Este o zi specială pentru voi. Deși nu mai sperați că se va întâmpla asta, simțiți cum vă detașați de persoane care vă puneau în situații neplăcute.

HOROSCOP 19 IUNIE SCORPION

Ideea de rutină sau de plictiseală nu este ceva care să facă parte din viața voastră. Sunteți într-o continuă alergătură și nu stați locului nicio clipă.

HOROSCOP 19 IUNIE SĂGETĂTOR

Această zi vă ajută să puneți la punct o serie de detalii importante pentru viața voastră profesională. Șefii vor fi mult mai îngăduitori față de obicei.

HOROSCOP 19 IUNIE CAPRICORN

Se pare că resimțiți o stare generală de nemulțumire și aveți tendința să vă enervați din orice. Vă irită glumele celor din jur, așa că cel mai bine ar fi să vă rezervați un moment doar pentru voi.

HOROSCOP 19 IUNIE VĂRSĂTOR

Aveti senzația că vă aflați într-un carusel de trăiri. Nu disperați pentru că soarele va ieși curând și pe strada voastră.

HOROSCOP 19 IUNIE PEȘTI

Indiferent de starea de spirit de astăzi, alegerile pe care urmează să le faceți sunt foarte bine argumentate.  Ziua va fi încununată cu succes.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray