2020-03-30 13:10

HOROSCOP 19 septembrie: Cine e predispus la ACCIDENTE

 |  00:28
HOROSCOP 19 septembrie: Cine e predispus la ACCIDENTE

Horoscop 19 septembrie. O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de joi, 19 septembrie 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

Horoscop 19 septembrie Berbec

Pentru voi situaţia nu este nici excelentă, dar nici îngrijorătoare. De aceea e bine să meditaţi asupra fiecărei mişcări pe care o faceţi. Dacă riscaţi ceva, trebuie să fie riscuri bine calculate. Fiți precaut.

Horoscop 19 septembrie Taur

Sunteţi o fire economă, această trăsătură devine ceva mai pregnantă astăzi. Aşadar, investiţiile pot fi foarte inspirate în această perioadă. E posibil cât de curând să întâlniţi o persoană interesantă.

Horoscop 19 septembrie Gemeni

Aveţi toate şansele să încheiaţi o afacere profitabilă. Totodată, la orizont apare o alianţă importantă, iar acest lucru vă poate ajuta să vă ridicaţi pe scara socială. Persoana iubită vă susține necondiționat.

Horoscop 19 septembrie Rac

Anturajul vă apreciază prezenţa de spirit într-o situație mai specială, ceea ce îi determină pe cei apropiaţi să vă caute compania de fiecare dată. Atenție maximă la sănătate. Pot apărea probleme serioase.

Horoscop 19 septembrie Leu

Dacă nu vă pierdeţi energia ce vă caracterizează de obicei, aveţi toate şansele să încheiaţi o afacere profitabilă. Astrele vă sfătuiesc să fiți prudenţi în tot ce faceți. Există un risc major de accidente.

Horoscop 19 septembrie Fecioara

Liniştea din familie vă determină să planificaţi  o călătorie mai lungă cu cei dragi. Aceştia se gândesc să vă surprindă cu ceva plăcut. Fiţi pregătit cu o rezervă de bani, pentru cheltuieli neprevăzute.

Horoscop 19 septembrie Balanţă

Astăzi aveţi de-a face cu o persoană care vă cam pune gând rău. Există riscul de înşelăciune din partea propriilor parteneri de afaceri. Aţi putea fi tras pe sfoară de persoane în care aveţi încredere totală.

Horoscop 19 septembrie Scorpion

Nu vă deschideţi sufletul în faţa tuturor. Unii oameni nu ştiu să aprecieze acest lucru sau vă iau calităţile ca pe o slăbiciune şi le exploatează. Pentru relaxare, n-ar strica să plecaţi puţin din oraş.

Horoscop 19 septembrie Săgetător

Dacă sunteţi invitat la o petrecere, sfatul astrelor este să acceptaţi. E posibil să vă deconectaţi în compania prietenilor şi să vedeţi viaţa cu alţi ochi, cu mai mult optimism decât până acum. O zi perfectă.

Horoscop 19 septembrie Capricorn

Ziua vă prinde într-o ipostază liniştită şi meditativă. E foarte bine pentru că se impune să priviţi cu detaşare obiectivele pe care vi le-aţi propus. Dacă sunteţi încrâncenat, riscaţi să faceţi paşi greşiţi.

Horoscop 19 septembrie Vărsător

E posibil să legaţi zilele acestea o relaţie sentimentală, ce vă poate aduce bucurie în suflet. Ar putea apărea şi o călătorie în interes de serviciu în străinătate. Priviţi această perspectivă cu încredere!

Horoscop 19 septembrie Peşti

Astăzi vă simţiţi ca peştele în apă. Totul vi se pare simplu şi foarte uşor de realizat. Este o perioadă excelentă, de exemplu, pentru continuarea studiilor sau pentru a vă implica în proiecte suplimentare.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine