2020-07-04 02:22

HOROSCOP 20 DECEMBRIE: Ziua îți aduce surprize neașteptate

 |  00:43
HOROSCOP 20 DECEMBRIE: Ziua îți aduce surprize neașteptate

Horoscop 20 decembrie. Ziua de vineri trebuie să fie centrată asupra propriei persoane, a stimei personale, a recăpătării încrederii în sine și în cei din jur. Citește horoscopul integral al zilei de 20 decembrie, conform Libertatea.

Horoscop 20 decembrie 2019 – Berbec: Începe să conteze foarte mult calitatea relațiilor pe care le-ai construit cu prietenii și cu rudele. Dacă ai facut ceva bun, vei culege roade pe măsură.

Horoscop 20 decembrie 2019 – Taur: Vei avea ocazia de a ieși în evidență, oriunde te-ai afla, dar nu prin calitățile tale obișnuite ci prin capacitatea de a accepta alte idei, diferite, inovatoare.

Horoscop 20 decembrie 2019 – Gemeni: Poți păstra încrederea că există și oameni care se pricep să rezolve problemele cu care te confrunți, dar nu i-ai întâlnit tu, încă.

Horoscop 20 decembrie 2019 – Rac: Ai șansa de a face povara pe care o duci pe umeri ceva mai ușoară, acceptând faptul că nu le poți rezolva pe toate și nu poți controla mare lucru.

Horoscop 20 decembrie 2019 – Leu: Se deschide o fereastră de oportunitate pentru remedierea unor probleme parteneriale. Singura condiție este să le respecți libertatea, să îi lași să fie independenți.

Horoscop 20 decembrie 2019 – Fecioară: Se schimbă ceva în atmosfera de la serviciu, semn că vin vremuri noi, mai proaspete, care vor cere de la tine o abordare similară. 

Horoscop 20 decembrie 2019 – Balanță: Este important să le respecți libertatea celor dragi, dar să nu neglijezi nici regulile care le pot proteja această libertate de care au nevoie.

Horoscop 20 decembrie 2019 – Scorpion:  A venit momentul să îi lași pe cei din familie să își bată singuri capul cu problemele lor, iar tu să te ocupi de-ale tale, fără să faci o dramă din asta.

Horoscop 20 decembrie 2019 – Săgetător: Începi să fii privit ca un factor pozitiv, de schimbare, de către cei din anturajul apropiat, semn că influența ta asupra lor este bună.

Horoscop 20 decembrie 2019 – Capricorn: Ai șansa de a te distanța de problemele financiare, ca să vezi care e reală și care e doar rezultatul unei evaluări greșite a nevoilor proprii.

Horoscop 20 decembrie 2019 – Vărsător: A venit momentul să te simți mai bine în propria piele, să te ocupi mai mult de tine și să arăți mai bine. Toate acestea vor acționa ca un balsam pentru sufletul tău.

Horoscop 20 decembrie 2019 – Pești: Începe o perioadă în care vei avea acces neîngrădit la informații subtile, de mare finețe, care scapă privirii obișnuite, dar sunt vitale pentru a înțelege ceva din viață.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz