2019-07-19 19:28

HOROSCOP 20 IUNIE: Graba strică treaba

 |  00:23
HOROSCOP 20 IUNIE: Graba strică treaba

Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de miercuri, 20 iunie, horoscop publicat de Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 20 IUNIE BERBEC

Situația emoțională în care sunteți vă cere să vă exprimați mai mult. Învățați să acceptați mai puțin influența partenerului și a persoanelor apropiate.

HOROSCOP 20 IUNIE TAUR

Lucrurile iau o întorsătură complet neașteptată în viața personală. Totuși, puțini vor fi cei care vor știi adevăratul motiv din spatele zâmbetului vostru.

HOROSCOP 20 IUNIE GEMENI

Veți fi atât de visători, încât cu greu vă veți concentra la locul de muncă. Ar fi bine să fiți foarte atenţi cu documentele şi bagajele, fiindcă riscați să le pierdeți.

HOROSCOP 20 IUNIE RAC

Veți fi grăbiţi toată ziua. Atât prin gesturi, cât şi prin fapte. N-ar strica dacă ați tine cont de vorba graba strică treaba.

HOROSCOP 20 IUNIE LEU

Vă confruntați cu ceva probleme pe plan sentimental. Nu e cazul să disperați. Se anunţă vremuri şi mai bune.

HOROSCOP 20 IUNIE FECIOARĂ

Se știe că sunteți foarte calculate, dar dacă exagerați pierdeți tot farmecul zilei.Ar fi bine să nu refuzați nicio invitaţie din partea prietenilor, scrie Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 20 IUNIE BALANȚĂ

Veți avea o zi liniştită. şi asta datorită stăpânirii de sine. Vețir reuşi chiar să clarificați neînţelegeri în familie.

HOROSCOP 20 IUNIE SCORPION

Comunicați de minune cu persoana iubita. Este un moment prielnic pentru a face planuri de viitor.

HOROSCOP 20 IUNIE SĂGETĂTOR

În cazul în care aveți datorii, o să vă permiteți ă le plătiți. Se întrevăd câştiguri materiale şi oportunităţi de dezvoltare.

HOROSCOP 20 IUNIE CAPRICORN

Veți fi gazdele perfecte în caz că vă la uşă musafiri. Veți fi atenţi la fiecare detaliu şi la fiecare persoană în parte.

HOROSCOP 20 IUNIE VĂRSĂTOR

Nu stați locului o clipă. Vă  afundați în treburile cotidiene şi uitați să faceți lucrul cel mai important: să vă relaxați.

HOROSCOP 20 IUNIE PEȘTI

Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute cu persoanele dragi. Aşa că astăzi ieșiți cu familia la un muzeu sau într-un parc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray