2020-06-07 00:28

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE Schimbare pentru Vărsători

 |  23:29
HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE Schimbare pentru Vărsători

Leii petrec timpul cu persoană iubita, nativii zodiei Săgetător iau parte la un eveniment interesant, iar Vărsătorii simt nevoia de o schimbare. Iată horoscopul detaliat pentru marți, 20 septembrie 2016 pentru fiecare zodie în parte, conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP BERBEC

Strigaţi cât vă ţin puterile cât sunteţi de fericiţi şi nu vă pasă dacă ceilalţi nu înţeleg de ce. Important este că voi şi cei dragi vă simţiţi bine.

HOROSCOP TAUR

Ziua o să vi se pară dificilă şi aţi vrea să fugiţi de probleme, dar la amiază un cunoscut vă poate ajută cu o idee genial, care o să vă uşureze munca.

HOROSCOP GEMENI

Parcurgeţi o perioada bună din punct de vedere financiar. Primiţi nişte bani la care nu vă aşteptaţi şi vă gândiţi să îi investiţi într-o mică afacere.

HOROSCOP RAC

Ziua va fi destul de plictisitoare, dar o să o încheiaţi la o petrecere sau la o întâlnire cu prietenii. Sunt oameni pe care nu i-aţi văzut de mult, aşa că veţi avea multe de recuperat.

HOROSCOP LEU

Timpul petrecut doar cu persoană iubita în ultima perioada v-a făcut să vă apropiaţi din ce în ce mai mult. Acum, că niciodată, sunteţi apropiaţi, aveţi aceleaşi idealuri şi munciţi împreună să va atingeţi scopul.

HOROSCOP FECIOARA

Este nevoie de mai multă diplomaţie. Sunteţi foarte sinceri şi spuneţi lucrurilor pe nume, dar uneori nu trebuie să ziceţi adevărul, pentru că unii nu îl înţeleg aşa cum trebuie.

HOROSCOP BALANŢĂ

Timpul nu vă permite să puneţi în practică tot ceea ce aveţi pe lista şi sunteţi nevoiţi să cereţi ajutorul cuiva. Veţi fi impresionaţi de cât de bine lucraţi în echipa cu unii dintre colegi.

HOROSCOP SCORPION

O zi foarte bună pentru relaţia personală. Evenimentele din perioada asta va apropie de perechea voastră şi împreună puneţi bazele a ceva solid.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Aveţi mari emoţii astăzi, pentru că urmează să luaţi parte la un eveniment important. Va fi mult mai bine decât vă aşteptaţi.

HOROSCOP CAPRICORN

Aveţi atât de multe gânduri, încât nu reuşiţi să vă concentraţi asupra muncii. Colectivul din care faceţi parte o să vă ofere tot sprjinul.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Simţiţi că situaţia actuală nu se mai potriveşte cu aspiraţiile voastre. Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi o schimbare şi cel mai probabil va avea loc pe plan profesional.

HOROSCOP PEŞTI

Nu aveţi linişte până când nu clarificaţi o problema care a apărut între voi şi un prieten foarte bun. Neînţelegerea a pornit de la lipsa de comunicare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine