2020-06-05 10:21

Horoscop 21 mai. Tensiuni și răsturnări de situație care vă pot afecta

 |  21:36
Horoscop 21 mai. Tensiuni și răsturnări de situație care vă pot afecta

Ce v-au pregătit astrele pentru acest început de săptămână.

HOROSCOP 21 mai 2018. BERBECAcordați mai multă atenție acțiunilor care pot afecta viitorul vostru pe termen lung. Grabă strică treaba.

HOROSCOP 21 mai 2018. TAURUn amic vă oferă o veste excelentă la prima oră și tot ce faceți astăzi o să aibă legătură cu acest lucru. Este posibil să fie legat de concediu.

HOROSCOP 21 mai 2018. GEMENISimțiți gustul victoriei și nu vreți să vă opriți aici. Vă bucurați foarte mult de ceva ce trebuia să se întâmple încă de acum câteva luni, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

HOROSCOP 21 mai 2018. RACCheia fericirii voastre astăzi constă în petrecerea timpului cu partenerul de viață, așa că terminați cât mai repede activitățile de la job pentru a ajunge rapid acasă.

HOROSCOP 21 mai 2018. LEUAu loc schimbări de bun augur în viața voastră și le primiți cu brațele deschise. Un amic vă oferă o idee pentru o scurtă vacanță și îi luați sfatul în serios.

HOROSCOP 21 mai 2018. FECIOARĂEste o zi plină și stresantă, așa că nu planificați nimic în plus, pentru că sigur nu o să ajungeți să le rezolvați. Doar cu răbdare și calm vă asigurați că nu vă prinde miezul nopții la birou.

HOROSCOP 21 mai 2018. BALANȚĂRelațiile cu partenerii se pot schimba astăzi datorită unor informații noi care apar în ecuație. Semnele sunt încurajatoare în ceea ce va privește.

HOROSCOP 21 mai 2018. SCORPIONAveți o ambiție cum rar se întâlnește. V-a intrat ceva în cap și nu vă lăsați până când nu vă duceți la capăt ideea. Totuși, nu v-ar strica mai multă odihnă.

HOROSCOP 21 mai 2018. SĂGETĂTORPrietenii înseamnă mult pentru voi în această perioadă. Apreciați stabilitatea pe care ei o oferă și vreți să le arătați cât de mult înseamnă pentru voi.

HOROSCOP 21 mai 2018. CAPRICORNJucați un rol important în alegerile unei persoane dragi. Vă face plăcere să ajutați, dar ar fi bine să înțelegeți că ceea ce e potrivit pentru voi nu înseamnă că este potrivit și pentru alții.

HOROSCOP 21 mai 2018. VĂRSĂTORVă puneți toate speranțele într-o persoană care, deși mai are multe de învățat, promite mult. Sunteți dispuși să vă ocupați de pregătirea aceste persoane și să o pregătiți pentru ce urmează.

HOROSCOP 21 mai 2018. PEȘTIScenariul pentru ceea ce urmează să se întâmple nu vă este pe plac și vreți să faceți câteva modificări. Vor fi discuții aprinse, dar șansele sunt de partea voastră. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine