2019-10-19 03:22

HOROSCOP 22 AUGUST: Fiți precaut, evitați conflictele!

 |  00:31
HOROSCOP 22 AUGUST: Fiți precaut, evitați conflictele!

Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de miercuri, 22 august, horoscop publicat de Jurnalul.ro.

Horoscop 22 august Berbec

Aveţi o grămadă de şanse de a vă îmbunătăţi situaţia financiară, îndeosebi dacă renunţaţi la proiectele prea complicate, care nu se vor finaliza decât foarte greu, după prea mult timp.Nu vă suprasolicitaţi.

Horoscop 22 august Taur

Iniţiativele voastre sunt primite cu bunăvoinţă de colegi, de şefi, dar nu şi de membrii familiei. Aveţi nevoie de multă energie pentru a convinge pe toată lumea implicată că sunt toţi favorizaţi.Fiţi obtimişti.

Horoscop 22 august Gemeni

Este bine să nu daţi importantă agresivităţii celor din jur şi invidiei cauzate de gratificaţiile primite continuu. Încercaţi să profitaţi de energia vitală deosebită pentru a definitiva toate restanţele.

Horoscop 22 august Rac

După conflictele deschise de către şefi, astăzi urmează un fel de consens general. Motivul îl cunoaşteţi foarte bine numai dv. Vă pricepeţi să stabiliţi relaţii durabile şi avantajoase. Financiar staţi bine.

Horoscop 22 august Leu

Nu adversarii vă creează cele mai mari probleme, ci prietenii cei mai apropiaţi şi colegii de serviciu. Din nefericire nici persoană iubită nu vă ajută aşa cum a promis. Vă puteţi baza în schimb pe rude.

Horoscop 22 august Fecioară

Astăzi sunteţi copleşit de sarcinile profesionale din ce în ce mai complicate ce vi se distribuie de către parteneri. Nici viaţă de familie nu decurge atât de bine cum doriţi, din cauza lipsei banilor, scrie Jurnalul.ro.

Horoscop 22 august Balanţă

Sunteţi acuzat de cei din anturaj că nu vă respectaţi promisiunile şi că sunteţi foarte comod. Din păcate, nu aveţi cum să-i contraziceţi, aşa că preferaţi să tăceţi şi să vă retrageţi. Nu intraţi în conflicte.

Horoscop 22 august Scorpion

Încercaţi să fiţi mai maleabil când cei dragi vor să vă facă confidenţe. Dacă îi criticaţi cu orice prilej, nu vor mai îndrăzni să va împărtăşească sentimentele intime ori dorinţele lor.Fiţi precaut.

Horoscop 22 august Săgetător

Nu mai aveţi răbdare deloc cu persoanele pe care le simpatizaţi, cu toate că vă puneţi în pericol propriile interese. Spre seară, pot apărea neînţelegeri şi mici conflicte familiale de ultimă oră.

Horoscop 22 august Capricorn

Nu refuzaţi invitaţia de a discuta cu cei dragi şi mai ales nu refuzaţi din start sfaturile care vi se dau cu sinceră bunăvoinţă. Deşi regretaţi cheltuielile exagerate, vă încăpăţânaţi să faceţi imediat altele.

Horoscop 22 august Vărsător

Reuşiţi să depăşiţi faza de planificare şi vă axaţi activitatea pe punerea imediat în practică a proiectelor. Sunteţi cooptat într-o nouă lucrare şi descoperiţi că inteligenţă dv. este apreciată.

Horoscop 22 august Peşti

Astăzi e o zi foarte norocoasă pentru celibatari. Toţi faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă va ajuta să depăşiţi această perioada de readaptare şi vă va oferi şansă de a avea încredere din nou în prieteni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray