2020-02-19 12:18

HOROSCOP 22 MAI: Zi obositoare, dar importantă

 |  00:13
HOROSCOP 22 MAI: Zi obositoare, dar importantă

Vă prezentăm horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de marți, 22 mai 2018, horoscop publicat de Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 22 MAI BERBEC

Dacă acordați mai multă atenție micilor lucruri care vi se întâmplă, o să vedeți că veți fi mult mai fericiți. Nu vă mai plângeți de ceea ce nu aveți, ci fiți atenți la ceea ce trăiți acum.

HOROSCOP 22 MAI TAUR

Vă îngrijorează situația financiară, pentru că urmează câteva cheltuieli destul de mari și vă temeți că nu vă încadrați. Ar fi bine să vă gândiți la o soluție de rezervă.

HOROSCOP 22 MAI GEMENI

Aveți un simț ascuțit atunci când vine vorba să îi depistați pe cei care încearcă să vă păcălească. Totuși, nu este cazul să îi suspectați pe toți. Unii oameni chiar au intenții bune.

HOROSCOP 22 MAI RAC

O rudă își anunță vizita. Nu vă încântă faptul că va trebui să faceți pe gazda, însă nu aveți șanse de scăpare, așa că trebuie să  faceți impresie bună.

HOROSCOP 22 MAI LEU

Relația cu partenerul de viață vă cam dă bătăi de cap astăzi. Nu sunteți de acord asupra locului în care să mergeți în weekend și ajungeți la o discuție în contradictoriu.

HOROSCOP 22 MAI FECIOARĂ

Se anunță o zi obositoare pentru voi. Veți avea foarte multe în program, iar după terminarea muncii nu o să mai aveți energia necesară să mergeți la întâlnirea programată, așa că mai bine o amânați, conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 22 MAI BALANȚĂ

Se întâmplă mult prea multe în viața voastră și parcă nu puteți ține ritmul cu ele. Câteva zile libere nu ar strica.

HOROSCOP 22 MAI SCORPION

Stați departe de magazine și evitați cheltuielile inutile. Se apropie un eveniment destul de costisitor și e bine să fiți pregătiți.

HOROSCOP 22 MAI SĂGETĂTOR

Se apropie o zi importantă pentru voi și ultimele pregătiri vă obosesc. Încercați să nu vă agitați foarte mult pentru a nu claca exact înainte de marele eveniment.

HOROSCOP 22 MAI CAPRICORN

Viața sentimentală va atinge un punct maxim astăzi. Vă simțiți foarte legați de partenerul de viață, sentimentele sunt reciproce și hotărâți să arătați asta întregii lumi.

HOROSCOP 22 MAI VĂRSĂTOR

Astăzi trebuie să aveți mai multă grijă la activitățile gospodărești și la nevoile partenerului de viață! În ultima vreme ați pus accentul pe muncă, ignorându-i pe cei dragi și ceea ce trebuie făcut în locuința voastră.

HOROSCOP 22 MAI PEȘTI

Sunteți pregătiți atât sufletește, cât și psihic pentru ceea ce urmează. Se anunță o ședință destul de importantă și multe se vor rezolva în urma acesteia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine