2020-06-02 15:16

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE Zi încărcată pentru Pești

 |  23:11
HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE Zi încărcată pentru Pești

Apar schimbări în viaţă Fecioarelor, nativii zodiei Balanţă se dedică unui hobby, iar cei născuţi în zodia Săgetător petrec timp cu persoană iubita. Iată horoscopul detaliat pentru joi, 22 septembrie 2016 pentru fiecare zodie în parte, conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP BERBEC

Asistaţi martori la un eveniment care vizează un prieten foarte bun. Se anunţă multe emoţii şi agitaţie în această zi.

HOROSCOP TAUR

Nu va grăbiţi să daţi un răspuns final în ceea ce priveşte o propunere de colaborare. Fiţi foarte atenţi la micile detalii care pot face diferenţa.

HOROSCOP GEMENI

Aveţi multe de făcut şi nu aveţi timp destul. Organizaţi-va foarte bine şi dacă este nevoie, cereţi ajutorul celor din jur.

HOROSCOP RAC

Sunteţi foarte ambiţioşi şi astăzi reuşiţi să faceţi ceva ce pe mulţi i-ar speria şi i-ar face să facă un pas în spate. Veit stârni reacţii foarte bune.

HOROSCOP LEU

Prima parte a zilei se anunţă una plină de intrigi şi experimente. Atât în interacţiunile cu oamenii, cât şi în activitatea ce presupune lucrul cu echipamente de tot felul, veţi avea parte de câteva provocări.

HOROSCOP FECIOARA

Apar schimbări, unele de-a dreptul amuzante, în sarcinile zilnice. Sunt însă doar temporare. Inspiraţia de care v-aţi bucurat până acum vă va ajută şi astăzi să depăşiţi orice situaţie.

HOROSCOP BALANŢĂ

Aveţi timp din belşug să vă ocupaţi de o activitate dragă vouă. În ultima vreme nu v-aţi dedicat deloc acestui hobby, dar acum recuperaţi.

HOROSCOP SCORPION

Dimineaţă ar trebui folosită pentru a finaliza nişte proiecte sau sarcini. Realitatea vine azi cu provocări de tot felul. Spre seară, vă veţi dedica familiei şi căminului.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Sunteţi foarte conectaţi cu partenerul de viaţă şi vă înţelegeţi din priviri. Nu ar strica să ieşiţi undeva împreună pentru că aţi stat cam mult închişi în casă.

HOROSCOP CAPRICORN

Plecaţi într-o deplasare destul de lungă. Pregătiţi-va pentru mulţi kilometri petrecuţi în maşină sau în tren. Înainte de a pleca, întâmpinaţi o mică problema la birou, dar se va rezolva repede

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Rezolvaţi câteva chestiuni cu cineva din familie, pentru că dacă le lăsaţi nediscutate se vor agrava. Au legătură cu o moştenire sau cu un bun comun.

HOROSCOP PEŞTI

Aveţi o zi încărcată, pentru că se anunţă multe evenimente obositoare. Seară v-ar prinde bine să va relaxaţi în faţă televizorului sau în compania celor dragi. Chiar şi o plimbare va va umple de energie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine