2020-06-07 00:33

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE Atenție pentru Scorpioni!

 |  23:10
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE Atenție pentru Scorpioni!

Zi bună pentru noi începuturi în ceea ce îi priveşte pe nativii zodiei Rac, cei născuţi în zodia Scorpion sunt atenţi la tot ce se întâmplă în jurul lor, iar Săgetătorii se pregătesc de o seară perfectă. Iată horoscopul detaliat pentru vineri, 23 septembrie 2016 pentru fiecare zodie în parte, conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP BERBEC

Astăzi au loc multe activităţi care vă fac să străluciţi şi să zâmbiţi încontinuu. Sunteţi foarte fericiţi şi mulţumiţi de proiectul care a ajuns la final.

HOROSCOP TAUR

O mulţime de prieteni îşi doresc să vă vadă şi încearcă să vă facă să programaţi câteva întâlniri. Din păcate, nu o să aveţi timp pentru toţi, iar unii dintre ei se vor simţi neglijaţi.

HOROSCOP GEMENI

Cu cât aveţi parte de mai multă activitate fizică cu atât consideraţi că începeţi să vă simţiţi mai bine. Vă gândiţi serios să începeţi şi o dietă că să vă menţineţi în formă.

HOROSCOP RAC

Este o zi bună pentru un început, un drum nou sau o afacere inedită. Este vorba despre ceva care nu vă caracterizează, dar tocmai acest lucru vă face să sperați la ceva mai bun.

HOROSCOP LEU

Primiţi un sfat preţios şi ar fi bine să îl puneţi în practică rapid, pentru a nu pierde nişte bani. Nu vă aruncaţi la cheltuieli inutile.

HOROSCOP FECIOARA

Interacţionaţi cu oameni pe care îi consideraţi deosebiţi şi pe care aţi vrut de multă vreme să îi cunoaşteţi. Veţi avea parte de o zi interesantă.

HOROSCOP BALANŢĂ

Relaţia sentimentală stagnează de o bună perioada de timp. Aveţi impresia că nu vă îndreptăţi către o direcţie bună şi vă provocaţi partenerul de viaţă la o discuţie serioasă.

HOROSCOP SCORPION

Cea mai bună strategie pentru această zi este să fiţi cu ochii în patru şi să nu treacă nici măcar o vrabie în zbor fără să o observaţi. Aceste mici detalii vor face diferenţa.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Nu se anunţă nimic interesant la locul de muncă, dar pentru acasă aveţi pregătită o surpiza. Partenerul de viaţă pune la cale ceva unic. Va fi o seară perfectă.

HOROSCOP CAPRICORN

Faceţi încă un pas către semnarea unor acte la care visaţi de multă vreme. Va fi o surpriză pentru familia voastră, pentru că aţi ţinut totul secret.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Aveţi parte de mai multă acţiune decât în ultimele zile. Familia este responsabilă pentru aceste activităţi, dar nu vă plângeţi, pentru că vă încântă.

HOROSCOP PEŞTI

Aţi oferit un sfat de milioane cuiva, iar acea persoană vrea să vă întoarcă favoarea. Vă puteţi aştepta la un cadou special din partea sa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine