2020-08-15 23:47

HOROSCOP 24 MAI: Ziua aduce îngrijorări

 |  23:59
HOROSCOP 24 MAI: Ziua aduce îngrijorări

Vă prezentăm horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de joi, 24 mai 2018, horoscop publicat de Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 24 MAI BERBEC

Sunteți îngrijorați în privința unei situații incerte la locul de muncă. O să fiți promovați sau primiți o nouă sarcină. Indiferent de variantă, voi o să fiți avantajați.

HOROSCOP 24 MAI TAUR

Faceți bilanțul resurselor financiare și ajungeți la concluzia că este important să cheltuiți mai puțin, pentru că se anunță câteva evenimente costisitoare în perioada următoare.

HOROSCOP 24 MAI GEMENI

Aveți atât de multe planuri, încât vă împotmoliți când realizați că ați început prea multe și nu aveți timp să le duceți la bun sfârșit.

HOROSCOP 24 MAI RAC

Acordați mai multă atenție acțiunilor care pot afecta viitorul vostru pe termen lung. Graba strică treaba.

HOROSCOP 24 MAI LEU

Cheia fericirii voastre astăzi constă în petrecerea timpului cu partenerul de viață, așa că terminați cât mai repede activitățile de la job pentru a ajunge rapid acasă.

HOROSCOP 24 MAI FECIOARĂ

Au loc schimbări de bun augur în viața voastră și le primiți cu brațele deschise. Un amic vă oferă o idee pentru o scurtă vacanță și îi luați sfatul în serios, conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 24 MAI BALANȚĂ

Sunteți foarte sociabili și cunoașteți oameni noi ce se dovedesc a fi exact genul vostru de prieteni. Acesta poate fi începutul unei relații speciale.

HOROSCOP 24 MAI SCORPION

Ați intrat într-o perioadă foarte romantică. Vreți să stați mai mult cu partenerul de viață și puneți la cale ceva special pentru el. O să rămână cu o părere extrem de bună despre tot ceea ce ați făcut.

HOROSCOP 24 MAI SĂGETĂTOR

Vă apucă un dor nebun de cineva. Din păcate, persoana se află la mare depărtare, dar asta nu vă oprește să vă urcați în mașină și să îi faceți o vizită.

HOROSCOP 24 MAI CAPRICORN

Încercați să faceți ceva ce v-ar putea îmbunătăți starea financiară pe viitor. Fiți atenți la riscurile la care vă expuneți, pentru că în dorință de a fi bine riscați să faceți un pas greșit.

HOROSCOP 24 MAI VĂRSĂTOR

Vă simțiți foarte bine în ultima perioadă. Acest lucru se datorează și unui regim alimentar mai sănătos, așa că e cazul să treceți la nivelul următor și să faceți mai multă mișcare.

HOROSCOP 24 MAI PEȘTI

Sunteți mulțumiți de felul în care evoluează lucrurile și continuați pe drumul pe care ați început să mergeți. Ajutorul de care o să aveți parte o să vă surprindă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz