2020-02-18 11:12

Horoscop 25 februarie 2019. Ce au pregătit astrele pentru luni

 |  00:08
Horoscop 25 februarie 2019. Ce au pregătit astrele pentru luni

Află în rândurile de mai jos ce v-au pregătit astrele pentru începutul acestei săptămâni.

BerbecBerbecii au parte de o mare lovitură pe plan profesional. Va fi vorba ori de o nouă afacere, ori de o discuție care le va aduce o mărire foarte bună. Nativii din zodia asta nu doresc nimic la întâmplare, așa că se asigură că nimic nu este fără însemnătate și analizat.

TaurDin păcate, taurii au parte de gânduri negative în cursul zilei de 25 februarie. Vor să lase totul baltă și să uite. Ar trebui să nu vă mai gândiți ce a nu a mers în trecut. Fiți pozitivi!

GemeniAveți o discuție importantă cu familia luni. Treebuie urgent rezolvată! Dacă va prinde rădăci, vă va măcina o vreme bună. Trebuie să fiți atenți la partenerul de viață.

RacRacii primesc un telefon care îi va scoate din normalul zilei de luni. Trebuie să te gândești de cel puțin 10 ori înainte de a răspunde afirmativ sau negativ. Stai liniștit și analizează situația.

LeuAzi ești atent asupra garderobei tale.Îți vei achizițioan multe vestimentații și ești preocupat mai mult decât de obicei pe planul modei. Ca să scapi de griji, poți citi un roman sau poți urmări un film.

FecioarăFecioarele au parte de schimbri foarte mari în viață. Le este recomandat să ia decizii drastice acum, până nu vin alte stări care să le fure echilibrul.

BalanțăCineva din familia ta are nevoie de ajutorul tău. La finele zilei de 25 februarie este posibil să primești o invitație la un eveniment pe care îl consideri interesant.

ScorpionAr trebui să nu-ți forțezi limitele azi, luni. Dacă vei face asta, vei fi protagonistul unor situații extrem de amuzante. Ai putea să te bucuri și tu de ele și să râzi împreună cu cei care le-au făcut, astfel să nu mai vezi că te-au pus într-o postură mai puțin avantajoasă.

SăgetătorAzi, 25 februarie, nu trebuie să refuzați apelurile de ajutor. Dacă cineva vă va cere ajutorul, trebuie neapărat să îl acordați.

CapricornEste recomandat să îți petreci timpul cu gândurile tale și să ai atenție mare asupra dorințelor tale. Trebuie să ai în vedere faptul că ești mai importat decât oricine.Amintește-ți asta fracvent.

VărsătorNu ți se recomandă deloc să bârfești. Nu trebuie deloc să dezvălui lucrurile pe care le știi despre prieteni, rude sau colegi de la locul de muncă. Tăcerea trebuie să fie de aur!

PeștiAstrele îți recomandă să-ți faci o ordine în afacerile tale personale. De asemenea, orice ai face azi, 25 februarie, trebuie să faci alături de onoarea ta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine