2020-02-19 12:31

HOROSCOP 25 MAI: Se întâmplă multe astăzi!

 |  00:11
HOROSCOP 25 MAI: Se întâmplă multe astăzi!

Vă prezentăm horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de vineri, 25 mai 2018, horoscop publicat de Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 25 MAI BERBEC

Revin în actualitate unele treburi pe care le credeați finalizate. Acordați-le mai multă atenție de data aceasta pentru a vă asigura că nu vă întoarceți la ele.

HOROSCOP 25 MAI TAUR

Aveți parte de multă inspirație și trebuie să profitați la maximum de aceasta. Cariera voastră este pe punctul să se schimbe radical și va fi cel mai bun lucru care vi se poate întâmpla anul acesta.

HOROSCOP 25 MAI GEMENI

Trebuie să analizați foarte bine sentimentele față de o persoană apropiată. În ultima vreme ideile voastre sunt diferite și nu prea mai aveți subiecte de interes comune.

HOROSCOP 25 MAI RAC

Se apropie o dată destul de importantă pentru voi și partenerul de viață. Vreți să sărbătoriți într-un mod aparte asta și luați în considerare o mică escapadă din oraș.

HOROSCOP 25 MAI LEU

Dacă acordați mai multă atenție micilor lucruri care vi se întâmplă, o să vedeți că veți fi mult mai fericiți. Nu vă mai plângeți de ceea ce nu aveți, ci fiți atenți la ceea ce trăiți acum.

HOROSCOP 25 MAI FECIOARĂ

Relațiile cu partenerii se pot schimba astăzi datorită unor informații noi care apar în ecuație. Semnele sunt încurajatoare în ceea ce vă privește, conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 25 MAI BALANȚĂ

Se întâmplă mult prea multe în viața voastră și parcă nu puteți ține ritmul cu ele. Câteva zile libere nu ar strica.

HOROSCOP 25 MAI SCORPION

Nu vă concentrați la job mai deloc, pentru că știți că seara urmează să plecați undeva cu prietenii. Gândul vă stă doar la acest lucru.

HOROSCOP 25 MAI SĂGETĂTOR

Aveți parte de o clipă de inspirație și faceți o mișcare care va reprezenta bazele unei afaceri ce va avea toate șansele să reușească. Cu ceva mai mult efort depus și cu zâmbetul pe buze totul va fi un succes.

HOROSCOP 25 MAI CAPRICORN

Sunteți pregătiți atât sufletește, cât și psihic pentru ceea ce urmează. Se anunță o ședința destul de importantă și multe se vor rezolva în urma acesteia.

HOROSCOP 25 MAI VĂRSĂTOR

Fiecare început are și un sfârșit, dar voi ați vrea să nu se termine ceea ce ați început acum câteva săptămâni. Încercați să prelungiți cât de mult puteți.

HOROSCOP 25 MAI PEȘTI

Vreți să evadați preț de câteva momente și să vă închideți telefonul și să plecați la o plimbare. Chiar și una prin magazine se va dovedi bună pentru voi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine