2020-07-09 15:18

HOROSCOP 25 septembrie: Taurii sunt COPLEȘIȚI de probleme

 |  23:50
HOROSCOP 25 septembrie: Taurii sunt COPLEȘIȚI de probleme

Horoscop 25 septembrie. O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de miercuri, 25 septembrie 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

Horoscop 25 septembrie Berbec

Astăzi riscaţi să intraţi în conflict cu persoane apropiate că nu vă respectaţi promisiunile. Din nefericire, nu aveţi cum să le contraziceţi, aşa că preferaţi să nu comentaţi. Astrele vă susţin financiar.

Horoscop 25 septembrie Taur

Sunteţi copleşit de sarcinile profesionale din ce în ce mai complicate ce vi se distribuie de către partenerii de afaceri. Nici viaţă de familie nu decurge atât de bine cum doriţi, din cauza lipsei finanţelor.

Horoscop 25 septembrie Gemeni

Încercaţi să nu  scăpaţi şansa de a prinde din zbor ideile vehiculate, ce se pot dovedi în timp deosebit de utile. Este important este să fii consecvent în acţiunile tale și pregătit să-ţi asumi ceea ce faci.

Horoscop 25 septembrie Rac

Iniţiativele voastre profesionale sunt primite cu mult entuziam de colaboratori dar nu şi de persoana iubită. Aveţi nevoie de multă energie pentru a convinge pe toată lumea implicată că sunt toţi favorizaţi.

Horoscop 25 septembrie Leu

Astăzi energia creativă dar şi cea fizică sunt la cote maxime astfel încât nimic nu pare să-ţi stea în cale pentru a-ţi largi perspectivele, a studia domenii noi şi a-ţi face cunoscute talentele personale.

Horoscop 25 septembrie Fecioara

Te iubeşti suficient sau aştepţi să primeşti iubire doar de la ceilalţi, asta este tema zilei. Află în interiorul tău puterea dar şi capacitatea de a te valoriza, căutând să experimentezi activități noi.

Horoscop 25 septembrie Balanţă

În cercul tău de prieteni astăzi ai toate şansele să acaparezi atenţia și de a-ţi expune convingerile în care crezi cu toată fiinţă ta. Apariţia ta strălucitoare poate atrage un nou partener.O zi excelentă.

Horoscop 25 septembrie Scorpion

Astăzi ești selectiv şi ai alături prieteni de nădejde, pe care te poţi baza pe tremen lung. Vrei să rămâi în centrul atenţiei prin iniţiativele de găsire a unor surse suplimentare de venit. Fii precaut.

Horoscop 25 septembrie Săgetător

Rutina şi urmărirea unei agende bine stabilite nu este punctul tău forte în această perioada, dar te poţi ghida foarte bine de ceea ce-ţi spune intuiţia pentru a prioritiza activităţile tale. O zi bună.

Horoscop 25 septembrie Capricorn

Astăzi este o zi potrivită să pentru a te bucura de răsfăţul unei vacanţe binemeritate şi sunt şanse ca persoana iubită să te surprindă în mod plăcut cu o invitaţie pe meleaguri exotice. Ideea e una originală.

Horoscop 25 septembrie Vărsător

Ai planuri îndrăzneţe de viitor şi îţi vei mobiliza toată energia de care dispui ca acestea să fie vizibile şi să constituie subiect de mândrie pentru partenerul tău. Atenţie maximă la investițiile riscante.

Horoscop 25 septembrie Peşti

Azi aveţi o grămadă de şanse de a vă îmbunătăţi situaţia financiară, îndeosebi dacă renunţaţi la proiectele prea complicate, care nu se vor finaliza decât foarte greu, după prea mult timp. Astrele vă susțin.

Sursa: Jurnalul


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz