2020-02-23 10:30

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE Schimbare pentru Scorpioni

 |  23:04
HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE Schimbare pentru Scorpioni

Racii vor fi motorul unui proiect important, nativii zodiei Scorpion vor avea parte de o schimbare mult aşteptată, iar Vărsătorii petrec o zi minunată cu persoană iubită. Iată horoscopul detaliat pentru marți, 27 septembrie 2016 pentru fiecare zodie în parte, conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP BERBEC

Sunteţi energici, iar asta se datorează unei schimbări pe care aţi făcut-o acum ceva timp. Observând ceea ce se întâmplă cu voi, cei din jur vor să vă urmeze exemplul.

HOROSCOP TAUR

Curajul şi îndrăzneala vă caracterizează astăzi. Sunteţi capabili să intraţi în gura leului fără să vă gândiţi la consecinţe.

HOROSCOP GEMENI

Aveţi nevoie de puţin timp doar pentru voi, să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi bateriile. Este cazul să faceţi asta înainte să vă epuizaţi.

HOROSCOP RAC

Veţi fi motorul unui proiect important la care vor adera şi alţii cu mult entuziasm. Totul depinde de cum luaţi startul, de aceea trebuie să fiţi convingători.

HOROSCOP LEU

Un eveniment important în familie vă va face veseli şi fericiţi. Surprizele nu se opresc din partea celor dragi.

HOROSCOP FECIOARA

Veţi fi într-o stare excelenţă încă de la primele ore ale zilei. Bucuria vine din partea persoanei iubite care vă face o surpriză.

HOROSCOP BALANŢĂ

Astăzi se pare că o să călătoriţi în interes de serviciu şi plecarea a picat la fix. Nu v-aţi desprins de weekend, aşa că încă o plimbare, chiar şi cu muncă, nu strică.

HOROSCOP SCORPION

Se anunţă o schimbare importantă în viaţă voastră. Chiar şi dacă este vorba despre un aspect cu impact mai mic, pentru voi tot va însemna un lucru special.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Aşteptaţi de multă vreme pe cineva în vizită şi astăzi dorinţa va fi îndeplinită. O să petreceţi câteva ore în compania unui prieten adevărat care o să vă încarce cu energie pozitivă.

HOROSCOP CAPRICORN

Este o zi bună să vă puneţi în aplicare toate planurile. Trebuie să fiţi atenţi la riscurile pe care vi le asumaţi, dar cu o gândire clară veţi reuşi tot ce v-aţi propus.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

E o zi minunată pe care o veţi petrece alături de persoană iubita. Depănaţi amintiri, va faceţi planuri de viitor şi înţelegeţi cât este de importantă această persoană în viaţă voastră.

HOROSCOP PEŞTI

Reuşiţi să treceţi cu brio peste un hop de care vă temeaţi. Primiţi ajutor din partea unui om pe care vă puteţi baza în orice situaţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine