2020-01-27 04:17

HOROSCOP 28 februarie: Atenție la conflicte. SFATUL astrelor

 |  01:39
HOROSCOP 28 februarie: Atenție la conflicte. SFATUL astrelor

O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de joi, 28 februarie 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

Horoscop 28 februarie Berbec

Pe parcursul zilei vei avea multe drumuri de făcut, pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. De asemenea se vor evidenția întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Horoscop 28 februarie Taur

Începutul zilei este favorabil realizării planurilor personale și profesionale pe termen lung. Eforturile sunt  îndreptate în special pe segmentul muncii, pentru că aici se pot produce schimbări.

Horoscop 28 februarie Gemeni

E o zi bună pentru a te ocupa de sufletul tău. Se pot evidenția unele probleme de sănătate. Odihna, alimentația corectă și plimbările în aer liber te pot însănătoșii și te pot ajuta să-ți limpezești gândurile.

Horoscop 28 februarie Rac

Dialogurile cu prietenii sau cu cineva din segmentul profesional te vor pune pe gânduri. Totuși, informațiile primite sunt de bun augur și, cu siguranță, le vei folosi, în viitor. Primează planul personal.

Horoscop 28 februari Leu

Se conturează multe evenimente sociale, la care trebuie să joci rolul principal. Șefii, figurile autoritare din plan personal și familial te vor provoca la discuții sau îți vor propune sarcini profesionale noi.

Horoscop 28 februarie Fecioara

Dacă începutul zilei îți aduce gânduri și preocupări spirituale, influxurile energetice din a doua parte a zilei te ancorează puternic în planul material, prin situații deosebite. Evită criticile la adresa altora.

Horoscop 28 februarie Balanța

E o zi importantă în plan profesional, deoarece apar modificări salariale. Vei fi nevoit să achiți facturi, taxe sau să te implici în relații cu instituții financiare. Fii prudent pentru că riști să-ți pierzi reputația.

Horoscop 28 februari Scorpion

Colaborările și relația cu partenerul de viață se vor evidenția încă din primele ore ale zilei. E nevoie să asculți și să ții cont și de sugestiile celorlalți, altfel există riscul să izbunească conflicte majore.

Horoscop 28 februarie Săgetător

Mult de lucru la serviciu, însă este vorba despre activități de rutină destul de plictisitoare. Dozează-ți eforturile, întrucît sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi.

Relațiile parteneriale sunt conflictuale.

Horoscop 28 februarie Capricorn

Astăzi se întrezăresc activități sociale, recreative cu cei dragi. Totuși ai grijă să ții cont și de doleanțele celorlalți. Ți se poate reproșa faptul că faci totul numai pentru îmbunătățirea imaginii tale.

Horoscop 28 februarie Vărsător

Ziua este favorabilă segmentului domestic, astfel că ar fi bine să-ți programezi activități necesare casei, împreună cu membrii familiei. Sînt momente bune pentru înfrumusețarea spațiului de locuit.

Horoscop 28 februarie Pești

Astăzi te vei confrunta cu un amalgam de situații și discuții controversate greu de înțeles și controlat. Poți cheltui peste măsură, de aceea fii prudent și evită excesele. Sunt șanse minime să ți se mărească veniturile.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine