2020-06-03 13:55

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE Probleme pentru Leu

 |  23:04
HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE Probleme pentru Leu

Va fi o zi ameţitoare pentru Tauri, cei născuţi în zodia Balanţă vor comunica fără probleme astăzi, iar nativii zodiei Peşti cunosc succesul pe toate planurile. Iată horoscopul detaliat pentru miercuri, 28 septembrie 2016 pentru fiecare zodie în parte, conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP BERBEC

Intraţi într-o perioada în care toate va ies mai bine decât vă aşteptaţi. Sunteţi uimiţi de norocul care a dat peste voi. Totul se întâmplă datorită faptului că aţi rezolvat unele aspecte legate de sănătate şi sunteţi plini de energie şi optimism.

HOROSCOP TAUR

Tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru va ameţeşte. Nu sunteţi siguri pe ce cale să o apucaţi şi, uneori, aveţi impresia că va învârtiţi în cerc. Aveţi nevoie de sprijinul celor dragi.

HOROSCOP GEMENI

Sunteţi nerăbdători pentru că aşteptaţi un răspuns de care depinde viitorul vostru. Starea voastră îi influenţează şi pe cei din jur, dar în final, totul va fi bine.

HOROSCOP RAC

Aţi descoperit beneficiile unei activităţi şi acum nu vreţi să renunţaţi la ea. Partenerul de viaţă nu este de aceeaşi părere şi se anunţă un mic conflict.

HOROSCOP LEU

Vă confruntaţi cu o problema încă de la primele ore ale zilei şi o să va ocupaţi doar de această. Soluţia salvatoare vine de la un prieten.

HOROSCOP FECIOARA

Ar fi bine să va schimbaţi programul astăzi pentru că este posibil să intervină ceva nou sau să va aduceţi aminte de o promisiune mai veche şi va trebui să găsiţi un echilibru.

HOROSCOP BALANŢĂ

Astăzi vă va fi foarte uşor să vă expuneti punctele de vedere. Reuşiţi să vă exprimaţi gândurile şi sentimentele într-o manieră uşoară şi raţională în acelaşi timp.

HOROSCOP SCORPION

Relaţia cu partenerul de viaţă decurge excelent. Chiar dacă purtaţi şi discuţii în contradictoriu, simţiţi că lucrurile sunt ideale şi nu vreţi să schimbaţi asta cu nimic.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Realizaţi că vorba dulce mult aduce. Cineva încearcă să obţină un lucru de la voi şi cu laude şi complimente va lăsaţi convinşi.

HOROSCOP CAPRICORN

Este un moment potrivit pentru planuri de vacanţă, pentru că au apărut câteva oferte interesante. Nu staţi pe gânduri şi faceţi rezervările.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Este o zi perfectă să va reorganizati lista cheltuielilor. Există aspecte pe care le puteţi schimbă şi care o să vă îmbunătăţească situaţia financiară.

HOROSCOP PEŞTI

Aveţi succes pe toate planurile astăzi. Aveţi parte de o zi de milioane, iar partenerul de viaţă vă pregăteşte o surpriză.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine