2020-02-29 00:04

HOROSCOP 29 MAI: O zi plină, drumuri, decizii

 |  00:25
HOROSCOP 29 MAI: O zi plină, drumuri, decizii

Vă prezentăm horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de marți, 29 mai 2018, horoscop publicat de Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 29 MAI BERBEC

Încă de dimineaţă sunteţi irascibili şi nu reuşiţi să detensionaţi relaţiile cu familia şi cu prietenii. Ar trebui să aveţi mai multă răbdare cu cei din jur.

HOROSCOP 29 MAI TAUR

Ideile voastre nu sunt acceptate cu uşurinţă de oamenii apropiaţi. Spre seară veţi reuşi să va expuneţi părerile cu ceva mai multă convingere.

HOROSCOP 29 MAI GEMENI

Se anunţă o zi plină pentru voi. Este posibil să faceţi câteva drumuri în interes de serviciu, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.

HOROSCOP 29 MAI RAC

Vă concentraţi atenţia asupra unei afaceri interesante şi neglijaţi relaţiile sentimentale. Partenerul de viaţă vă reproşează ca neglijaţi familia.

HOROSCOP 29 MAI LEU

Concentrarea la serviciu va fi afectată de lipsa de comunicare cu colegii. Totuşi veţi rezolva cu succes o situaţie conflictuală la locul de muncă.

HOROSCOP 29 MAI FECIOARĂ

Începeţi ziua plini de entuziasm şi vă simţiţi în stare să mutaţi munţii din loc. E un moment bun să începeţi o afacere, scrie Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 29 MAI BALANŢĂ

Luaţi o decizie pe grabă, însă se va dovedi a fi cea mai bună din ultima vreme. Rezultatele vor fi peste aşteptările voastre.

HOROSCOP 29 MAI SCORPION

Cineva încearcă să vă descrie un viitor prea frumos să fie adevărat pentru proiectele voastre. Totuşi, sunteţi firi realiste şi nu lăsaţi nimic la voia întâmplării.

HOROSCOP 29 MAI SĂGETĂTOR

Priviţi cu admiraţie o persoană care are mult mai multă experienţă decât voi în domeniul în care activaţi. Astăzi veţi învăţa lucruri extrem de utile pentru cariera voastră.

HOROSCOP 29 MAI CAPRICORN

Sunteţi neobişnuit de sociabili şi căutaţi compania unor oameni care simt acelaşi lucru. Vă înconjuraţi doar cu oameni pozitivi astăzi.

HOROSCOP 29 MAI VĂRSĂTOR

Este posibil să fiţi puşi pe drumuri toată ziua. Primiţi semne bune pe plan profesional şi sunteţi încântaţi.

HOROSCOP 29 MAI PEŞTI

Vă bazaţi pe intuiţie si pe experienţa proprie şi bine faceţi. Reuşiţi să duceţi la bun sfârşit o problemă ce vă dădea bătăi de cap de multă vreme.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine