2020-07-04 16:08

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE: Vin veștile pentru Leu și Fecioară

 |  23:34
HOROSCOP 29 NOIEMBRIE: Vin veștile pentru Leu și Fecioară

Veşti interesante pentru nativii zodiei Leu, Balanţele vor fi favorizate astăzi, iar Vărsătorii sunt pe punctul să îşi îndeplinească visul. Vă prezentăm horoscopul detaliat pentru week-endul de 26-27 noiembrie, conform Bucurestifm.ro

HOROSCOP BERBEC

Va stă gândul la vacanţă şi parcă nu vreţi să va întoarceţi la lucrurile obişnuite. Nimeni nu va opreşte să plecaţi într-o mică excursie la început de săptămâna.

HOROSCOP TAUR

Va puneţi toate speranţele într-o persoană care, deşi mai are multe de învăţat, promite mult. Sunteţi dispuşi să va ocupaţi de pregătirea aceste persoane şi să o ajutatii pentru ce urmează.

HOROSCOP GEMENI

Colegii de serviciu se bazează pe judecată voastră pentru a rezolva o problema. Cunoaşteţi cel mai bine situaţia, aşa că soluţia se află chiar în faţă voastră.

HOROSCOP RAC

Dacă urmăriţi firul informaţiilor pe care le primiţi astăzi, o să ajungeţi într-un punct interesant. O să aflaţi detalii care va vor face să va schimbaţi planurile de viitor.

HOROSCOP LEU

O veste va cam da bătăi de cap şi simţiţi nevoia să va sfătuiţi cu cineva. Atenţie în cine aveţi încredere pentru că uneori lucrurile nu sunt aşa cum par.

HOROSCOP FECIOARA

O zi plină de emoţii. Urmează să primiţi un răspuns la o solicitare făcută în urmă cu ceva timp, dar veştile vor fi mai bune decât va aşteptaţi.

HOROSCOP BALANŢĂ

Ştiţi şi voi că cel mai deştept cedează, dar nu este cazul astăzi. Sunteţi siguri de ceea ce spuneţi, iar argumentele sunt de partea voastră şi nimeni nu va poate contrazice.

HOROSCOP SCORPION

Scenariul pentru ceea ce urmează să se întâmple nu va este pe plac şi vreţi să faceţi câteva modificări. Vor fi discuţii aprinse, dar şansele sunt de partea voastră.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Ideile ingenioase va salvează şi astăzi. Veţi deveni un erou în faţă colegilor dup ace rezolvaţi cu succes o situaţie dificilă de la serviciu.

HOROSCOP CAPRICORN

Romantismul pune stăpânire pe voi şi va gândiţi la cum să va surprindeţi partenerul de viaţă. După câteva ore de căutare găsiţi soluţia ideală, iar rezultatul va fi uimitor.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Deşi unii s-ar putea să va acuze de egoism, voi ştiţi foarte bine ce vreţi de la viaţă şi nimic nu va da înapoi de la acest lucru. Sunteţi mai aproape decât credeţi de visul vostru.

HOROSCOP PEŞTI

Depăşiţi-va limitele. Nu faceţi doar ceea ce ştiţi. Nu va temeţi de nou, pentru că ceea ce o să descoperiţi ar putea să va uimească.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz