2020-04-07 14:04

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE: Sunteți în mijlocul conflictelor!

 |  01:10
HOROSCOP 29 OCTOMBRIE: Sunteți în mijlocul conflictelor!

Horoscop 29 octombrie. O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de marți, 29 octombrie 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

Horoscop 29 octombrie Berbec

Încerci să planifici fiecare moment al zilei, iar când lucrurile iau o întorsătură neaşteptată tinzi să te stresezi mai mult decât este cazul. Încearcă să trăieşti clipa şi să te bucuri de fiecare moment.

Horoscop 29 octombrie Taur

Pe măsură ce ziua înaintează, încep să apară unele schimbări în relaţia cu o persoană specială din viaţa ta. Lucrurile evoluează în bine şi vezi că partenerul a fost atent la nevoile şi dorinţele tale.

Horoscop 29 octombrie Gemeni

Dacă nu ai reuşit încă să-ţi găsești timp pentru a te relaxa, asigură-te că azi o faci. Tot stresul acumulat în ultima vreme nu este cea mai frumoasă achiziţie, iar lucrurile nu vor merge aşa cum îţi doreşti.

Horoscop 29 octombrie Rac

Schimbările fizice pe care ţi le doreşti par că nu se mai produc, însă trebuie să ai răbdare, lucurile nu se schimbă peste noapte. Depune eforturi în direcţia aceasta şi nu îţi pierde ambiţia caracteristică.

Horoscop 29 octombrie Leu

Nu mai pui atât de mult accent pe aparenţe. Vrei să cunoşti oamenii cu care intri în contact, fără să pui etichete şi fără niciun fel de prejudecată. Întâlneşti oameni interesanţi, pozitivi şi energici.

Horoscop 29 octombrie Fecioară

Eşti dispus să faci tot ceea ce este nevoie pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Renunţi la timiditate şi eşti din ce în ce mai vocal în legătură cu propriile opinii şi idei. Eşti în centrul atenţiei.

Horoscop 29 octombrie Balanţă

Munca în echipă din ultima vreme se dovedeşte a fi un real succes. Renunţă pentru o secundă la modestie şi acceptă meritele care ţi se cuvin pe deplin, pentru că ai muncit din greu la acest proiect.

Horoscop 29 octombrie Scorpion

Petreci mult timp cu familia, iar aceasta este reţeta perfectă pentru o zi cu adevărat relaxantă. Ar fi plăcut să faceţi planuri pentru un weekend departe de agitaţia din oraş. Va fi o zi cu adevărat reuşită!

Horoscop 29 octombrie Săgetător

Există o persoană în viaţa ta care ştie mereu ce să-ţi spună şi care poate să îţi readucă încrederea în propria persoană. Încearcă să petreci timp cu această persoană şi arată-ţi recunoştinţa faţă de ea. 

Horoscop 29 octombrie Capricorn

Încearcă să-ţi îndepărtezi atenţia de la magazine scumpe şi cine în oraş, în schimbul unor conexiuni cu o persoană specială din viaţa ta şi pe care ai cam ignorat-o în ultima perioadă, fără niciun motiv.

Horoscop 29 octombrie Vărsător

Agitaţia din jurul tău continuă să crească, iar stresul care te cuprinde pare copleşitor. Încearcă să iei o pauză şi să îţi pui ordine în gânduri. Lipsa de concentrare şi stresul nu vor aduce nimic bun.

Horoscop 29 octombrie Peşti

Este posibil să apară unele conflicte azi. Fie că este vorba de probleme la locul de muncă, acasă sau în grupul de prieteni, încearcă să renunţi la comentariile agresive şi să îi asculţi pe cei din jur.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine