2019-12-14 05:25

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE Conflicte pentru Rac

 |  23:17
HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE Conflicte pentru Rac

Leii îşi încep ziua cu o veste bună, cei născuţi în zodia Scorpion au parte de o zi perfectă pentru călătorii, iar Vărsătorii au găsit echilibrul pe toate planurile. Iată horoscopul detaliat pentru joi, 29 septembrie 2016 pentru fiecare zodie în parte, conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP BERBEC

Ziua este dedicată dezvoltării spirituale. Seara o să vă faceţi timp pentru relaxare şi pentru întâlniri cu prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de ceva vreme.

HOROSCOP TAUR

Relaţiile cu familia vor fi în centrul atenţiei. Discutaţi foarte mult cu rudele şi aflaţi informaţii ce vă pot fi de folos pe viitor. Aveţi un as în mânecă.

HOROSCOP GEMENI

Nu va consumaţi întreaga energie dimineaţă pentru că la amiază o să aveţi parte de o şedinţa în cadrul căreia va trebui să vă impuneţi.

HOROSCOP RAC

E posibil să va îmbunătăţiţi situaţia financiară sau statutul social, însă promisiunile deşarte pe care le faceţi pot duce la neînţelegeri şi conflicte.

HOROSCOP LEU

Ziua începe cu o veste bună furnizată de un şef. Nu va gândiţi prea departe că nu se pune problema să primiţi mai mulţi bani, ci cu totul altceva. Totuşi, o să fiţi uimiţi.

HOROSCOP FECIOARA

Astăzi o să aveţi foarte mult de muncă şi veţi fi nevoiţi să rămâneţi peste program, ceea ce vă duce la unele discuţii neplăcute acasă. Încercaţi să vă faceţi ordine în priorităţi.

HOROSCOP BALANŢĂ

Vi se repartizează câteva activităţi de care trebuia să se ocupe un alt coleg şi nu prea vă bucură, însă vedeţi în asta oportunitatea de a demonstra că puteţi mult mai mult decât se credea.

HOROSCOP SCORPION

Astăzi e o zi potrivită pentru călătorii. Orice călătorie, fie ea de afaceri sau de plăcere va fi una de succes, care vă va aduce bucurie. Veţi primi veşti bune şi legate de bani.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Este o zi bună pentru noi perspective. Nu refuzat ajutorul prietenilor pentru că o să ai nevoie.

HOROSCOP CAPRICORN

Vă simţiţi perfect la locul de muncă, dar şi atmosfera de acasă ajută la atitudinea voastră. Aveţi un mare zâmbet pe faţă pe care nimeni nu îl poate şterge.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Daţi dovadă de vitalitate la cote înalte azi şi staţi bine şi la capitolele creativitate şi intuiţie. Nici în viața personală lucrurile nu stau rău. Persoană iubita vă va oferi un sfat care se va dovedi util.

HOROSCOP PEŞTI

Relaţia sentimentală a intrat într-o perioada foarte bună şi vă gândiţi la un cadou special pentru partenerul de viaţă. Va fi o zi excelentă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray