2019-10-15 00:42

HOROSCOP 30 AUGUST: O zi plină de surprize

 |  00:19
HOROSCOP 30 AUGUST: O zi plină de surprize

Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de joi, 30 august 2018, horoscop publicat de Jurnalul.ro.

Horoscop 30 august Berbec

Te-ai hotărât să iei decizii bazate pe fapte simple şi sigure. Cu toate astea, logica îţi este afectată şi s-ar putea ca ceea ce vezi, să nu fie şi ceea ce vei obţine. Nu te aventura în decizii pripite.

Horoscop 30 august Taur

Astăzi vrei să laşi deoparte raţiunea şi să începi să adaugi detalii, care nu sunt adevărate, poveştilor cu care vrei să încânţi colegii de muncă. Nu eşti inspirat şi rişti să devii ridicol în faţa tuturor.

Horoscop 30 august Gemeni

Nori de nesiguranţă încep să se adune, creând o instabilitate emoţională puternică. În mod surprinzător, te simţi creativ şi te refugiezi în activităţi care te liniştesc. Ai mai multă grijă de sănătate.

Rac

Pe tot parcursul zilei eşti disperat să îndeplineşti promisiunile pe care le-ai făcut când erai sub presiune. Eşti nevoit să-ţi planifici foarte bine acţiunile şi să munceşti din greu peste program.

Horoscop 30 august Leu

Astăzi s-ar putea să vezi un potenţial în orice persoană şi orice activitate pe care ţi-ai dori să o începi, dar vei exagera şi vei ajunge mult prea departe cu iluziile. Fii realist în tot ceea ce vrei să faci.

Horoscop 30 august Fecioară

De astăzi eşti hotărât să e abordezi într-un mod cu totul diferit relaţiile cu persoane dragi din jurul tău, datorită unor dorinţe care te inspiră să faci nişte schimbări în comportamentul tău. Nu exagera peste măsură.

Horoscop 30 august Balanţă

Din nefericire nevoia ta de echilibru şi stabilitate va intra în conflict cu dorinţele de libertate ale persoanei iubite, mai ales pentru că aveţi probleme de comunicare.Evită discuţiile în contradictoriu.

Horoscop 30 august Scorpion

Vâltoarea sentimentală în care eşti prins te poate pune în pericol, dar este singura cale prin care mai poţi scăpa de  de stresul cotidian. Astrele te sfătuiesc să fii mai înţelegător cu persoana iubită.

Horoscop 30 august Săgetător

Este un momentul foarte potrivit să  faci lucruri care să-ţi aducă alinarea sufletească, dar nu-ţi pune aşteptări prea mari pentru că este posibil să fii dezamăgit. Priveşte cu obtimism şi situaţia în care te afli.

Horoscop 30 august Capricorn

Te simţi puţin plictisit şi vrei să modifici ritmul din viaţa ta, dar cu toate astea, frica de necunoscut te poate ţine pe loc. Fii precaut în ceea ce vrei să realizezi pe termen lung. Financiar îţi merge bine.

Horoscop 30 august Vărsător

Dorinţa de adrenalină te poate conduce pe căi greşite. În schimb creativitatea te poate scoate din starea de frustrare şi te poate feri de pericole dacă eşti atent. O zi plină de surprize de tot felul.

Horoscop 30 august Peşti

Astăzi stăpânirea de sine nu este punctul tău forte. Din fericire, colegii de serviciu vor fi ocupaţi şi nu vor observa lipsa ta de diplomaţie. Încearcă pe cât posibil să fii prudent la investiţiile riscante.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray