2019-05-26 08:10


Horoscop 30 decembrie. Ce v-au pregătit astrele pentru duminică

 |  00:29
Horoscop 30 decembrie. Ce v-au pregătit astrele pentru duminică

Horoscop 30 decembrie. Ce v-au pregătit astrele pentru duminică. Citește horoscopul de mai jos și află ce ți-au pregătit astrele în ultima zi din an.

BERBEC

Stați foarte bine la capitolul comunicare și relații, așa că veți mai câștiga câțiva aliați. Se anunță întâlniri de succes, negocieri reușite, călătorii, toate legate de sfera profesională.

TAUR

Situația financiară s-a îmbunătățit în ultimele săptămâni, așa că nu există o răsplată mai bună decât câteva zile departe de zgomotul orașului. Relația cu persoană iubită decurge excelent.

GEMENI

Persoana iubită vă dă o veste care vă bucură și vă îndeamnă să vă faceți planuri în consecință, care vă vor trasa drumul în viitor.

RAC

Vă pregătiți de un anunț important pentru voi. Vă este teamă de reacția familiei, dar nu aveți niciun motiv real de îngrijorare. V-ați gândit mult la ceea ce urmează să faceți și știți că este pasul corect.

LEU

O să aveți de făcut câteva drumuri solicitante. Abia pe seara o să reușiți să dormiți mai mult și să vă odihniți.

FECIOARĂ

Vreți ca totul să iasă așa cum cum ați visat și sunteți în stare să faceți un compromis destul de mare pentru a vă asigura că rezultatul va fi pe placul vostru.

BALANȚĂ

Multă relaxare planuita. Dar cum planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, o să aveți de făcut cateva drumuri, dar nimic care să vă sperie și să vă strice linistea.

SCORPION

Este o perioadă specială pentru cel drag, așa că încercați să îi stați cât mai mult alături. Refuzați orice altă întâlnire.

SĂGETĂTOR

Ați început să faceți ceva ca pe o pasiune și acum ați devenit specialiști. Profitați la maximum de asta și o să faceți și niște bani, scrie bucurestifm.ro.

CAPRICORN

Descoperiți detalii esențiale despre ceva ce vă interesează de multă vreme. Nu vă așteptați tocmai la așa ceva și rămâneți fără cuvinte. Aveți grijă cui și ce spuneți de acum înainte.

VĂRSĂTOR

Preferați să îi lăsați pe alții să se bucurie de ceva ce au realizat, chiar dacă și voi ați muncit la acest lucru. O sa primiti vesti bune.

PEȘTI

Ziua va prinde departe de casa. Aveți multe de învățat depre o persoană în această călătorie. Drumul este foarte clar acum și știți ce hotărâri trebuie să luați în viitorul apropiat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-30

TAGURI: horoscop, 30 decembrie,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG