2020-08-08 04:18

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE Taurii trebuie să fie atenți!

 |  23:13
HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE Taurii trebuie să fie atenți!

Fecioarele își încep ziua cu multă energie, nativii zodiei Scorpion au intrat într-o perioadă romantică, iar Capricornii trebuie să dea un răspuns la o problema ivită. Iată horoscopul detaliat pentru vineri, 30 septembrie 2016 pentru fiecare zodie în parte, conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP BERBEC

Unele schimbări subite vă ameţesc şi nu mai sunteţi siguri de nimic din ceea ce realizaţi. Sunteţi oameni care adoră stabilitatea şi, de aceea, vi se cam tulbură ziua.

HOROSCOP TAUR

Cu mult calm şi diplomaţie rezolvaţi o situaţie ce ar putea degenera într-un adevărat conflict. Veţi fi lăudaţi pentru modul în care gestionaţi situaţia.

HOROSCOP GEMENI

Odată cu noile responsabilităţi, apar şi satisfacţii de ordin material, adică bani sau servicii care vă mulţumesc foarte mult, fiind vorba despre ceva mai mult decât aţi fi aşteptat.

HOROSCOP RAC

Vreţi să fiţi mai apropiaţi de persoană iubită, pentru că în ultima perioadă aţi fost preocupaţi de alte aspecte şi nu v-aţi ocupat şi de relaţie. Recuperaţi din timpul pierdut.

HOROSCOP LEU

Aţi făcut o investiţie mai veche şi acum încep să apară rezultatele. Primiţi nişte bani, o sumă chiar măricică şi prima oprire va fi în magazine.

HOROSCOP FECIOARA

Aveţi foarte multă energie şi nu se anunţă nimic special, aşa că aveţi de gând să mergeţi în parc sau să faceţi o drumeţie.

HOROSCOP BALANŢĂ

S-au aglomerat activităţile casnice şi a venit timpul să vă ocupaţi de ele. Şi de dată această scăpați, pentru că partenerul de viaţă o să se ocupe de tot.

HOROSCOP SCORPION

Aţi intrat într-o perioada foarte romantică. Vreţi să staţi mai mult cu partenerul de viaţă şi puneţi la cale ceva special pentru el.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Va pregătiţi de un eveniment important şi simţiţi că nimic nu poate să vă strice fericirea. Totul va ieşi mult mai bine decât vă aşteptaţi.

HOROSCOP CAPRICORN

Trebuie să decideţi dacă încheiaţi o colaborare sau îi mai daţi o şansă unui partener de afaceri care nu a fost foarte serios în ultimele luni. Nu oferiţi un răspuns în grabă, ci analizaţi bine datele.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Staţi foarte bine din punct de vedere financiar şi va permiteţi un mic răsfăţ. Cineva din familie însă nu o să vadă cu ochi buni această achiziţie.

HOROSCOP PEŞTI

Este o zi bună pentru noi perspective. Nu refuzaţi ajutorul prietenilor care se oferă să va fie alături şi să va sustna din toate punctele de vedere atunci când aveţi nevoie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz