2019-12-15 18:37

HOROSCOP 6 FEBRUARIE: Vin rezultate financiare. SFATUL astrelor

 |  00:51
HOROSCOP 6 FEBRUARIE: Vin rezultate financiare. SFATUL astrelor

O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de miercuri, 6 februarie 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

Horoscop 6 februarie Berbec

Vă afirmaţi personalitatea întreagă zi într-o manieră excesivă. Seară veţi prefera să reconfiguraţi relaţiile cu persoana iubita, pentru ca apoi să reorganizaţi, după acelaşi tipic, relaţiile familiale.

Horoscop 6 februarie Taur

Relaţia cu persoana iubita este parcă şi mai tensionată. E posibil să nu reuşiţi să vă achitaţi datoriile şi să fie necesar să apelaţi la ajutor printre amici. Fiţi precaut şi nu cheltuiţi peste măsură.

Horoscop 6 februarie Gemeni

Unii nativi plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alţii trebuie să facă delegaţii în străinătate. Nici protectorii, nici prietenii nu sunt prea diplomaţi cu dvs şi parcă v-a dispărut brusc pofta de viaţă.

Horoscop 6 februarie Rac

Relaţia de cuplu este instabilă şi nu vă puteţi baza pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi mai multe activităţi decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp. Majoritatea se ocupă din nou de recuperarea unor moşteniri.

Horoscop 6 februarie Leu

Sunt posibile excelente rezultate financiare, însă numai pentru cei care nu se decid să părăsească actuala echipa. Majoritatea nativilor tineri au impresia că bat pasul pe loc şi că nu vor mai avansa niciodată.

Horoscop 6 februarie Fecioară

Celibatarii sunt din ce în ce mai conştienţi că trebuie să se căsătorească şi sunt gata să accepte orice propunere. Seara, casa vă este plină de oaspeţi şi nu aveţi cum să ocoliţi o întâlnire festivă.

Horoscop 6 februarie Balanţă

Nu vă plac schimbările care au loc acum la nivel profesional, mai ales că nici din punct de vedere financiar nu faceţi faţă cheltuielilor comune. Vorbiţi prea mult şi faceţi excese foarte periculoase.

Horoscop 6 februarie Scorpion

Nu mai vorbiţi cu nimeni despre intenţiile dvs. Familiştii vor să se separe de persoana iubită, iar celibatarii vor să se căsătorească în secret pentru a evita critici nemeritate din partea rudelor apropiate.

Horoscop 6 februarie Săgetător

Invidiile provocate de succesele financiare excepţionale rămân la ordinea zilei. Cei mai mulţi doresc să înlocuiască fostele relaţii de amiciţie cu unele colegiale, însă au parte de reacţii agresive.

Horoscop 6 februarie Capricorn

Persoana iubită este mult prea stresată de propriile probleme pentru a fi capabilă să vă înţeleagă cu adevărat. Cu toate că sunteţi admiraţi şi adoraţi, preferaţi să vă păstraţi independenţa financiară.

Horoscop 6 februarie Vărsător

Astăzi este necesar să acordaţi mai multă atenţie perfecţionării într-un anumit domeniu ori să vă extindeţi activităţile lucrative. Relaţiile cu străinătatea sunt benefice din toate punctele de vedere.

Horoscop 6 februarie Peşti

Vă afirmaţi personalitatea întreagă zi într-o manieră excesivă. Seară, veţi prefera să reconfiguraţi relaţiile cu persoană iubita, pentru că apoi să reorganizati, după acelaşi tipic, relaţiile familiale.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray