2020-04-07 13:36

HOROSCOP, 6 IANUARIE. Momentul deciziilor importante

 |  21:00
HOROSCOP, 6 IANUARIE. Momentul deciziilor importante

Relații noi, întâlniri cu persoane dragi, idei ce dau rezultate și decizii importante. Ce îi așteaptă pe nativii din fiecare zodie, vedem în HOROSCOP.

Berbec

Berbecii trebuie să-și controleze emoțiile cu orice preț, dacă se întâmplă să fie martori la evenimente tensionate. E nevoie de ajutorul lor mai mult ca oricând, iar o atitudine plină de slăbiciune mai mult ar face rău. Acum e momentul în care trebuie să ai grijă de ceilalți și să calmezi spiritele, nu să complici și mai tare problema. Vei fi apreciat pentru spiritul de sacrificiu.

Taur

Taurii ar face bine să se gândească de două ori înainte de a lua decizii decisive, în special în dragoste. Unele lucruri nu se mai pot repara indiferent de efortul depus, deoarece pierderea încrederii este totală și ireversibilă. Iar fără încredere nu se poate numi iubire, ci doar o relație seacă, ce stă să se destrame. Dacă ai dubii, evită deznodământul și oferă-ți câteva zile în plus pentru a-ți face ordine în gânduri.

Gemeni

Gemenii ar putea întâlni o persoană de rang înalt sau cu multe conexiuni, alături de care să lege o frumoasă și profitabilă prietenie. Nu este exclus ca, pe plan profesional, această nouă cunoștință  să aibă un rol determinant și să îi propulseze pe nativii din zodia Gemeni acolo unde nu și-ar fi imaginat vreodată că vor ajunge.

Rac

Astăzi e posibil să ajungă la tine mai multe cadouri. Fie e vorba despre o promovare, fie vei afla că eşti aproape să primeşti postul vacant la care visezi de multă vreme. Dacă eşti singur, e posibil să ai succes chiar şi în plan sentimental. Sunt şanse să apară în viaţa ta o persoană fermecătoare, gata să construiască o relaţie serioasă. Nu face cheltuieli nechibzuite şi nu mânca mult şi prea repede, acestea sunt avertismentele astrelor pentru astăzi.

Leu

Cresc şansele ca astăzi se întâlneşti o persoană nouă, aşa că poartă-te normal şi ai grijă ca această persoană să vadă cine eşti cu adevărat, nu o imagine pe care obişnuieşti să o construieşti pentru alţii. În chestiunile profesionale nu strică un compliment trimis unuia dintre şefi, o să se dovedească util. Seara se recomandă să faci o vizită cuiva care aşteaptă atenţie şi căldură, poate că părinţilor tăi.

Fecioară

Nu te grăbi atunci când trebuie să alegi pe ce cale să mergi mai departe, deciziile luate la cald pot fi regretate mai târziu. Şi asta e valabil mai ales dacă o cale pe care eşti tentat să mergi presupune şi riscuri financiare. Asigură-te că ai un plan de rezervă. Spre seară vei începe să simţi că ai obţinut şi victorii în această zi.

Balanţă

Nativii din Balanță își vor începe săptămâna în forță, încercând să demonstreze tuturor că își merită pe deplin locul. Veți avea de trecut numeroase obstacole, iar o persoană de la locul de muncă ar putea începe să vă facă ochi dulci. Totuși, trebuie să vă gândiți foarte bine la ceea ce urmează să faceți pentru ca tot ce ați construit să nu se dărâme. Urmează o decizie grea: creierul sau inima?

Scorpion

Lucrurile vor reveni pe făgașul normal pentru voi, iar agitația din ultimele zile va dispărea complet. Totuși, sunteți neliniștiți de instabilitatea care pare a pune stăpânire pe viața voastră profesională și trebuie să acționați rapid. Nu așteptați ca ceva să se întâmple sau ca cineva să facă ceva pentru voi pentru că nu veți face altceva decât să prelungiți agonia. În final, totul se va rezolva, la fel ca de fiecare dată.

Săgetător

Ziua va fi una extrem de interesantă pentru nativii din Săgetător. Vă veți reîntâlni cu persoane dragi pe care nu le-ați mai văzut de ceva timp și veți depăna amintiri. Veți realiza că totul este la fel, iar oamenii nu s-au schimbat, astfel că veți intra în ritmul vostru normal de viață. Acasă, persoana iubită v-ar putea da bătăi de cap, însă trebuie să vă controlați și să aveți o atitudine pozitivă. Doar așa o veți face să vă privească cu alți ochi.

Capricorn

Capricornii încep prima săptămână de lucru cu entuziasm și energie. Aveți încredere în voi și vă puteți alege oportunitățile pentru a duce la capăt cu succes proiectele speciale pe care le aveți. Puteți merge înainte cu obiectivele și planurile pentru o mai bună poziție în carieră, spune horoscopul. În plan personal, ați putea lua unele decizii care vor fi importante în relația cu persoana iubită, față de care însă ar fi bine să fiți deschiși și onești.

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii se pot bucura de atmosfera prietenoasă de la muncă. Colegii sunt deschiși către voi, iar părerile voastre ar putea foarte mult în lucrul în echipă. E, de asemenea, o zi favorabilă dacă aveți în plan să faceți investiții. Vă puteți baza pe propriul instinct pentru a face alegerea corectă. În dragoste, pentru cei care nu și-au găsit jumătatea, ar fi bine să nu ignore unele oportunități romantice ce li se oferă.

Pești

Pentru Pești, o idee bună poate însemna un viitor succes. În profesiune, ați putea merge înainte cu planurile pe care le aveți și veți descoperi că vor veni și rezultatele. În plan financiar, intuiția care vă caracterizează vă poate ajuta să faceți unele investiții care să vă aducă și câștiguri. Chiar și dacă vor fi câștiguri mici, sunt în plus, nu în minus, spune horoscopul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine