2019-10-14 13:41

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2017 Tensiuni, dar și surprize

 |  00:33
HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2017 Tensiuni, dar și surprize

Iată horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de joi, 7 decembrie 2017, conform Urania.org.

Horoscop 7 decembrie 2017, Berbec:

Astăzi întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii personale, unde sunteţi surprinşi/se de partenerul/a de cuplu cu o veste frumoasă, care vă aduce schimbări importante în viitorul vostru de cuplu. Zâmbetul vă rămâne pe buze întreaga zi.

Horoscop 7 decembrie 2017, Taur:

Lucrurile par să se aranjeze frumos pentru Tauri; vă este destul de simplu să comunicaţi cu superiorii. Veniţi cu argumente solide şi reuşiţi să atrageţi persoane importante de partea voastră. Astfel, reuşiţi să obţineţi un proiect pentru o perioadă lungă de timp.

Horoscop 7 decembrie 2017, Gemeni:

Ziua de azi este petrecută în compania partenerului/ei de cuplu; este posibil ca acesta/asta să vă surprindă cu un cadou frumos. Poate fi o atenţie mică, însă extrem de emoţionantă pentru voi pentru că reprezintă ceva special, sau poate fi o vacanţă pe care să o faceţi în doi în viitorul apropiat.

Horoscop 7 decembrie 2017, Rac:

Astăzi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să rezolvaţi câteva sarcini destul de importante. După orele prânzului superiorii vă sugerează să mergeţi cu ei la o întâlnire cu viitorii/arele colaboratori/are, unde veţi discuta despre proiectele pe care vreţi să le puneţi în aplicare.

Horoscop 7 decembrie 2017, Leu:

Vă este destul de dificil să vă planificaţi ziua de joi deoarece încă nu ştiţi ce vă aşteaptă; chiar şi aşa, sunteţi foarte calmi/e şi reuşiţi să vă ocupaţi de orice situaţie apărută. Pe plan personal, faceţi tot posibilul să acordaţi o atenţie deosebită relaţiei sentimentale.

Horoscop 7 decembrie 2017, Fecioară:

Ziua de 7 decembrie pare să fie una dificilă pentru Fecioare; faceţi tot posibilul să vă concentraţi atenţia asupra proiectelor pe care le aveţi pe plan profesional şi să rezolvaţi sarcinile pe care le primiţi din partea superiorilor. Sunteţi uşor epuizaţi/te şi simţiţi că aveţi nevoie de o scurtă vacanţă, scrie horoscop-urania.org.

Horoscop 7 decembrie 2017, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să faceţi câteva schimbări în proiectele aflate în desfăşurare. O discuţie avută cu unul/a dintre parteneri/e vă poate convinge că este timpul să luaţi o decizie neaşteptată.

Horoscop 7 decembrie 2017, Scorpion:

Azi sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale; faceţi tot posibilul să ajungeţi la zi cu sarcinile voastre şi să vă rezolvaţi micile probleme cu care vă confruntaţi. Comunicarea cu colegii/ele de echipă şi superiorii se desfăşoară fără nicio problemă.

Horoscop 7 decembrie 2017, Săgetător:

Astăzi întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să rezolvaţi o problemă mai veche avută cu unul/a dintre colegi/e. Dacă vă păstraţi calmul, reuşiţi să scăpaţi de această situaţie mai repede decât credeaţi. Seara este una foarte relaxantă.

Horoscop 7 decembrie 2017, Capricorn:

Aştrii sunt de partea voastră, important este ca şi voi să fiţi pregătiţi/te pentru ce urmează. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun. Luaţi deciziile pe care le consideraţi necesare pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă spune cât de mândru/ă este de voi.

Horoscop 7 decembrie 2017, Vărsător:

După o discuţie avută cu superiorii, hotărâţi că este timpul să faceţi o schimbare în carieră. Fie preluaţi un proiect nou, fie vă mutaţi într-un alt departament, unde veţi colabora cu alte persoane. Oamenii din jurul vostru vă susţin moral în această perioadă.

Horoscop 7 decembrie 2017, Peşti:

Azi încercaţi să vă concentraţi asupra vieţii personale, unde încercaţi să rezolvaţi câteva conflicte rămase în aer. Aveţi multă încredere în voi şi faceţi tot posibilul să depăşiţi aceste momente. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate face o surpriză frumoasă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray