2019-07-24 06:14

HOROSCOP 7 IUNIE: Mici realizări, multă energie

 |  00:32
HOROSCOP 7 IUNIE: Mici realizări, multă energie

Totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de joi, 7 iunie, horoscop publicat de Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 7 IUNIE BERBEC

Ziua bună se cunoaște încă de la primele ore. Primiți un telefon de la o persoană cu o funcție mai mare și ceea ce vă spune o să vă dea o stare de bine.

HOROSCOP 7 IUNIE TAUR

Partenerul de viață se bucură astăzi de toată atenția voastră. Simțiți nevoia de câteva clipe de liniște pe care doar persoana iubită vi le poate oferi așa că ziua stă sub semnul iubirii.

HOROSCOP 7 IUNIE GEMENI

O zi superbă din punctul vostru de vedere. Descoperiți informații care pentru alții sunt lipsite de sens, dar pentru voi sunt excelente.

HOROSCOP 7 IUNIE RAC

Aveți parte de mici realizări astăzi. Ziua vă va epuiza, dar laudele și aprecierea celor din jur vă dau putere să continuați.

HOROSCOP 7 IUNIE LEU

Ziua începe cu o veste bună și se va termina cu una și mai bună. Este aproape cea mai bună zi din această lună pentru voi, din punct de vedere profesional.

HOROSCOP 7 IUNIE FECIOARĂ

Aveți multă energie așa că astăzi vă adunați prietenii și organizați o ieșire , poate prin parc, să faceți puțină mișcare, scrie Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 7 IUNIE BALANȚĂ

O sumă câștigată sau primită vă va face să priviți cu mai multă încredere un proiect la care ați muncit foarte mult. Simțiți că vi s-a luat o piatră de pe suflet.

HOROSCOP 7 IUNIE SCORPION

Faceți primul pas pentru ceva ce va aduce o schimbare în viața voastră. Este una bună, drept pentru care toată ziua o să fiți cu zâmbetul pe buze.

HOROSCOP 7 IUNIE SĂGETĂTOR

O zi plină de emoții. Urmează să primiți un răspuns la o solicitare făcută în urmă cu ceva timp, dar veștile vor fi mai bune decât vă așteptați.

HOROSCOP 7 IUNIE CAPRICORN

Vă dedicați ziua serviciului. Cât e ziua de lungă sunteți puși pe treabă și nu vreți să lăsați lucrurile neterminate. Ambiția voastră nu va fi trecută cu vederea.

HOROSCOP 7 IUNIE VĂRSĂTOR

Va fi o zi liniștită. Pe seară o să aveți de făcut un drum puțin mai lung pentru a rezolva ceva legat de locul de muncă. Chiar și așa, călătoria vă va face plăcere.

HOROSCOP 7 IUNIE PEȘTI

Aveți o energie ieșită din comun. Parcă vreți să terminați toate treburile din săptămâna asta într-o singură zi. Acasă vă așteaptă o surpriză.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray