2019-07-24 11:43

HOROSCOP 8 IUNIE: Sunteți epuizați și îngrijorați

 |  00:13
HOROSCOP 8 IUNIE: Sunteți epuizați și îngrijorați

Totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de vineri, 8 iunie, horoscop publicat de Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 8 IUNIE BERBEC

Nu primiți cu zâmbetul pe buze vestea că proiectul pe care voiați să îl începeți nu va primi finanțarea pe care o doreați, dar găsiți rapid altă soluție.

HOROSCOP 8 IUNIE TAUR

La birou va fi liniște și nu se va întâmpla nimic care să vă facă să tresăriți. Lucrurile vor sta cu totul și cu totul diferit acasă unde se anunță o adevărată furtună.

HOROSCOP 8 IUNIE GEMENI

Este de apreciat faptul că nu cedați unor tentații. V-ați impus niște limite și o să reușiți până la urmă să duceți totul la bun sfârșit, dar drumul va fi destul de greu.

HOROSCOP 8 IUNIE RAC

Rutina zilnică începe să își spună cuvântul. Simțiți că nu mai aveți vlagă în voi și dacă nu faceți rapid o schimbare o să fiți epuizați.

HOROSCOP 8 IUNIE LEU

Evitați întâlnirile cu rudele în vârstă, pentru că vor deschide subiecte care nu vă fac plăcere. Cel mai bine ar fi să amânați întrevederea cu ei până când o să vă simțiți în stare să purtați discuții lungi și plictisitoare pentru voi.

HOROSCOP 8 IUNIE FECIOARĂ

Este o zi plină și stresantă, așa că nu planificați nimic în plus, pentru că sigur nu o să ajungeți să le rezolvați. Doar cu răbdare și calm vă asigurați că nu vă prinde miezul nopții la birou, conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 8 IUNIE BALANŢĂ

Începutul de lună aduce vești pe plan personal. Au legătură cu ceva ce ați început acum ceva timp, dar  la care ați renunțat. Și la birou se va întâmpla ceva care vă va avantaja.

HOROSCOP 8 IUNIE SCORPION

Vă îngrijorează ceva legat de casă. Timp de câteva ore nu o să vorbiți cu nimeni și o să faceți multe calcule, însă seară veți primi o veste uimitoare.

HOROSCOP 8 IUNIE SĂGETĂTOR

Cei din jur vă apreciază munca, dar trebuie să mai așteptați puțin până să vedeți rezultate concrete. Nu vă pierdeți răbdarea și evitați certurile.

HOROSCOP 8 IUNIE CAPRICORN

Sunt șanse mari să plecați din oraș, însă nu în interes de job, ci pentru distracție. Compania va fi una extrem de plăcută.

HOROSCOP 8 IUNIE VĂRSĂTOR

Astăzi faceți haz de necaz la orice pas. Oricât de rele ar fi veștile primite, voi căutați partea bună și vă amuzați copios.

HOROSCOP 8 IUNIE PEŞTI

Pentru voi ziua va fi perfectă.  Partenerul de viață vă face pe plac, familia vă este aproape, iar colegii de serviciu vor face orice să vă între în grații.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray