2019-10-21 15:32

HOROSCOP de WEEK-END 10-11 noiembrie: Familia, pe primul loc

 |  00:05
HOROSCOP de WEEK-END 10-11 noiembrie: Familia, pe primul loc

Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 10-11 noiembrie 2018, horoscop publicat de Jurnalul.ro.

Berbec

În acest weekend, te gândeşti mult la viitor, îţi faci planuri şi pui la cale mai multe alternative. În plus, discuţi cu partenerul de viaţă despre o serie de probleme care au apărut în viaţa de cuplu.

Taur

Te-ai confruntat cu multe probleme în ultima perioadă, însă weekendul vine cu multă energie şi determinarea de a trece peste absolut orice obstacol îţi iese în cale.

Gemeni

Petreci mult timp cu o persoană specială din viaţa ta. Fie că este vorba de partenerul de viaţă sau de un prieten, timpul pe care îl petreci împreună te ajută să te relaxezi.

Rac

Petreci mult timp cu familia, în aceast weekend. Nu aţi mai stat de mult la o masă în familie şi nu aţi mai discutat de mult. Toată energia pozitivă din interiorul familiei te pregăteşte pentru o nouă săptămână.

Leu

Weekendul acesta înveţi să-ţi exprimi emoţiile, să discuţi despre lucrurile care te deranjează şi să te faci auzit. Nu te descuraja dacă oamenii nu reacţionează aşa cum îţi doreşti.

Fecioară

În acest weekend găseşti echilibrul. Petreci timp cu familia, dar şi cu prietenii. Înveţi să acorzi atenţie tuturor. Optimismul apare prin intermediul acestui mix între distracţie şi relaxare.

Balanţă

Te concentrezi pe lucrurile de care eşti pasionat. Indiferent dacă este vorba de dans, muzică sau desen, acorzi atenţie lucrurilor care te fac să te simţi împlinit.

Scorpion

Nu reuşeşti să te deschizi complet în faţa nimănui. Nu ai încredere în niciun om nou care intră în viaţa ta, iar acest lucru te face să te închizi din ce în ce mai mult.

Săgetător

Eşti sufletul petrecerii şi reuşeşti să transmiţi energie tuturor oamenilor cu care intri în contact. Acest weekend este caracterizat de distracţie şi nu vrei să ratezi niciun moment.

Capricorn

Socializezi mult, în acest weekend. Cunoşti oameni noi şi încerci să te integrezi în orice grup în care ajungi. Eşti în centrul atenţiei, iar acest lucru îţi dă tot mai multă încredere în tine.

Vărsător

Creativitatea este prezentă pe tot parcursul weekendul, astfel profiţi de ocazie şi te ocupi de o serie de proiecte pe care le-ai tot amânat. De asemenea, reuşeşti să petreci timp cu prietenii.

Peşti

Discuţi cu un prieten apropiat despre evenimentele din ultima vreme, iar weekendul tău se învârte în această zonă. Ar fi bine să părăseşti casă şi să ieşi la o plimbare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray