2020-02-18 12:37

HOROSCOP de week-end 16-17 februarie. SFATUL astrelor

 |  00:02
HOROSCOP de week-end 16-17 februarie. SFATUL astrelor

O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 16-17 februarie 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

Berbec

În acest weekend îţi analizezi comportamentul din ultima perioadă faţă de cei din jurul tău. Vrei să faci schimbări semnificative în modul în care priveşti lucrurile.

Taur

Descoperi un lucru care ţi-a fost ascuns mult timp şi, astfel, îţi pierzi încrederea într-o persoană importantă din viaţa ta.

Gemeni

Petreci mult timp cu prietenii, în acest weekend. Dansaţi, vorbiţi şi vă bucuraţi de timpul pe care reuşiţi să-l petreceţi împreună, după atâta timp.

Rac

Te-ai concentrat mult asupra carierei şi ai petrecut mult timp la locul de muncă, în ultima perioadă. Acum este momentul să te bucuri de relaxare. 

Leu

Vrei să evadezi în acest weekend. Vrei să acorzi mai multă atenţie pasiunilor tale sau să te bucuri de aer curat în afara oraşului.

Fecioară

Petreci timp cu o persoană importantă din viaţa ta. Chiar dacă nu părăsiţi locuinţa, reuşiţi să vă distraţi aşa cum nu aţi mai făcut-o de mult timp.

Balanţă

Îţi concentrezi atenţia asupra detaliilor. Analizezi toate evenimentele care au avut loc în viaţa ta în ultima perioadă şi încerci să îţi dai seama unde ai greşit.

Scorpion

Ai avut nişte perioade foarte agitate, iar acum este momentul să te bucuri de linişte. Vrei să stai de unul singur şi să încerci să te relaxezi cât de mult poţi.

Săgetător

Vrei să te reconectezi, astfel că în acest weekend începi să faci activităţi precum yoga sau meditaţie. Mai mult, reuşeşti să priveşti lucrurile cu o atitudine mai relaxată.

Capricorn

Înveţi că nu poţi controla totul. Chiar dacă lucrurile nu ies tot timpul aşa cum îţi doreşti, înveţi să priveşti totul cu mai multă relaxare şi răbdare.

Vărsător

Încerci să îţi dai seama în ce direcţie vrei să te îndrepţi. Îţi dai seama că zona profesională pe care ţi-ai ales-o nu este potrivită şi vrei să faci o schimbare.

Peşti

Vrei să ai parte de adrenalină, în acest weekend. Astfel, reuşeşti să pui la cale o ieşire din oraş alături de oameni importanţi din viaţa ta. Ai curajul necesar să încerci activităţi palpitante.

 

 

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine