2020-02-26 00:39

HOROSCOP DE WEEK-END 16-17 IUNIE: Ce ne așteaptă

 |  00:27
HOROSCOP DE WEEK-END 16-17 IUNIE: Ce ne așteaptă

Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 16-17 iunie, horoscop publicat de Bucurestifm.ro.

HOROSCOP DE WEEK-END 16-17 IUNIE BERBEC

Succesul va apărea în viață voastră mai repede decât credeți, chiar dacă acum nu considerați asta. Concentrați-vă pentru că la momentul respectiv să nu pierdeți din vedere.

HOROSCOP DE WEEK-END 16-17 IUNIE TAUR

A sosit un moment important în relația voastră. Anumite momente care vor avea loc în acest weekend vă vor îndemna să faceți alegerea decisivă. Există posibilitatea să vă oficializați relația.

HOROSCOP DE WEEK-END 16-17 IUNIE GEMENI

Este un moment prielnic schimbărilor. Aveți încredere în propria persoană, îndrăzniți să visați pentru că vă pregătiți de o perioadă extrem de interesantă în care orice este posibil pentru voi.

HOROSCOP DE WEEK-END 16-17 IUNIE RAC

După câteva săptămâni aglomerate, acest weekend se anunță a fi unul liniștit și lipsit de evenimente majore. Va fi o pauză binevenită.

HOROSCOP DE WEEK-END 16-17 IUNIE LEU

Relația cu persoana iubită se schimbă în bine pe zi ce trece. Respectul și încrederea reciprocă se amplifică, iar declarațiile și promisiunile de iubire sunt la ordinea zilei.

HOROSCOP DE WEEK-END 16-17 IUNIE FECIOARĂ

Vă veți simți extraordinar în compania prietenilor în acest weekend. Fie că ieșiți în oraș, fie că petreceți o seară liniștită, compania lor este tot ce aveți nevoie ca să vă încărcați bateriile pentru o nouă săptămână, scrie Bucurestifm.ro.

HOROSCOP DE WEEK-END 16-17 IUNIE BALANŢĂ

Profitați de aceste zile libere și distrați-vă mai mult. Ieșiți cu prietenii, mergeți la cumpărături sau pur și simplu îi chemați pe toți și stați de vorbă. Astfel o să scapaţi și de starea proastă din această săptămână.

HOROSCOP DE WEEK-END 16-17 IUNIE SCORPION

Vă lăsați ghidați de sentimente în aceste zile. Puneți suflet în toate activitățile și parcă toate vă ies mai bine cu puțină dragoste. Atenție însă la deciziile pe care trebuie să le luați.

HOROSCOP DE WEEK-END 16-17 IUNIE SĂGETĂTOR

Emoțiile de care aveți parte în acest weekend își vor pune amprenta asupra voastră toată săptămâna următoare. Toate aceste lucruri vă vor ajuta să priviți oamenii din jur cu alți ochi și să fiți mai conștienți atunci când aveți încredere într-o persoană din anturaj.

HOROSCOP DE WEEK-END 16-17 IUNIE CAPRICORN

Sunteți puși în avantaj de ceea ce a făcut cineva. Nu a fost cu intenție, însă pentru voi este perfect. Ceea ce ați pus în practică va avea parte de un succes fantastic.

HOROSCOP DE WEEK-END 16-17 IUNIE VĂRSĂTOR

Două zile de treabă. Nici să nu vă gândiți să vă faceți planuri de plecare pentru că nu o să aveți timp. Treburile casnice sunt prioritatea voastră, iar familia se bazează pe voi.

HOROSCOP DE WEEK-END 16-17 IUNIE PEŞTI

Este vremea să petreceți. Primiți câteva vești excelente și luați imediat o șampanie pentru a sărbători. Nu o să vă opriți până duminică seară, când veți fi epuizați.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine