2020-07-11 11:50

Horoscop de week-end 16-17 mai: Stai departe de bârfe

 |  00:41
Horoscop de week-end 16-17 mai: Stai departe de bârfe

Horoscop de week-end 16-17 mai 2020. Zilele finalului de săptămână aduc Vărsătorilor ocazia de a petrece timp cu persoana iubită, Leii sunt plini de creativitate, iar Săgetătorii reușesc să scape de rutina zilnică. Citește horoscopul integral al week-endului 16-17 mai:

Berbec

Nu îți controlezi emoțiile așa cum îți dorești și există șanse mari să intri în conflict cu persoane importante din viața ta. Încearcă să petreci puțin timp singur.

Taur

În acest weekend îți concentrezi toată atenția către persoanele din jurul tău. Vrei să îi vezi pe toți fericiți și, astfel, lucrezi pentru a le rezolva problemele.

Gemeni

În acest weekend analizezi deciziile pe care le-ai luat în trecut. Vrei să faci unele schimbări importante în viața ta, iar pentru asta trebuie să înțelegi unde ai greșit.

Rac

Vrei să progresezi pe plan profesional și de aceea ai tendința de a munci mai mult decât este cazul, în acest weekend. Încearcă să acorzi atenție și relaxării.

Leu

Creativitatea te caracterizează, în acest weekend. Ai o mulțime de idei pe care vrei să le pui în aplicare și, în plus, începi să acorzi din nou atenție pasiunilor pe care le ai.

Fecioară

Încearcă să stai departe de orice formă de bârfă, mai ales pentru că, în acest weekend, ai tendința de a da informațiile mai departe fără a le verifica.

Balanță

Începi să te bucuri mai mult de lucrurile mărunte din viața ta. Astfel, acest weekend este caracterizat de optimism și multă energie pozitivă de care profiți la maximum.

Scorpion

Încerci să îți selectezi mai bine oamenii din jurul tău. Faci o analiză mai detalitată a modului în care îți trăiești viața și vrei să faci unele schimbări substanțiale.

Săgetător

În acest weekend reușești să scapi de rutină. Astfel, găsești curajul necesar pentru a încerca lucruri noi și reușești să îi motivezi și pe cei din jurul tău.

Capricorn

În acest weekend te concentrezi pe studiu. Vrei să înveți cât mai multe lucruri și, în plus, să faci pași importanți spre un domeniu la care aspiri de mult timp.

Vărsător

Petreci timp alături de persoana iubită. Petreceți timp de calitate împreună și reușiți să vă cunoașteți mai bine. În plus, vă faceți planuri de viitor împreună.

Pești

În acest weekend reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să poți petreci timp alături de persoanele importante din viața ta, cât și pentru a te ocupa de pasiunile pe care le-ai cam ignorat.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz