2020-02-27 07:41

HOROSCOP de WEEK-END 16-17 martie. La ce trebuie să fim atenți

 |  00:06
HOROSCOP de WEEK-END 16-17 martie. La ce trebuie să fim atenți

O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 16-17 martie 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

HOROSCOP de WEEK-END 16-17 martie Berbec

Ai o stare de spirit bună. Te bucuri de timpul liber și te relaxezi așa cum nu ai mai făcut-o de mult timp. În acest weekend prefer să petreci timp singur.

HOROSCOP de WEEK-END 16-17 martie Taur

Petreci mult timp cu prietenii și vă bucurați de momente de calitate petrecute împreună. În sfârșit reușești să iei o pauză de la muncă.

HOROSCOP de WEEK-END 16-17 martie Gemeni

Ești mai sociabil decât în mod normal în acest weekend. Te integrezi în diferite grupuri și reușești cu ușurință să fii în centrul atenției oriunde mergi.

HOROSCOP de WEEK-END 16-17 martie Rac

Profiți de aceste zile pentru a te concentra mai mult pe propriile pasiuni. Fie că e vorba de pasiuni ce țin de artă, fie că e vorba de sport, te dedici 100%.

HOROSCOP de WEEK-END 16-17 martie Leu

Vrei să te bucuri de compania celei mai importante persoane din viața ta. Îți dedici toată atenția acelei persoane și ajungi să o cunoști mai bine.

HOROSCOP de WEEK-END 16-17 martie Fecioară

Începi să te gândești mai mult la relația sentimentală pe care o ai. Simți nevoia unei schimbări, însă nu știi cu exactitate ce îți dorești.

HOROSCOP de WEEK-END 16-17 martie Balanță

Acorzi din ce în ce mai multă atenție aspectului fizic. Vrei să începi să faci schimbări semnificative în această direcție, așa că te gândești să adopți un stil de viață sănătos.

HOROSCOP de WEEK-END 16-17 martie Scorpion

Optimismul va fi prezent cu tine pe tot parcursul weekendului. În plus, reușești să transmiți această energie pozitivă și persoanelor cu care interacționezi.

HOROSCOP de WEEK-END 16-17 martie Săgetător

Vrei să petreci cât mai mult timp acasă. Te bucuri de confortul oferit de propria locuință, cât și de compania persoanelor dragi.

HOROSCOP de WEEK-END 16-17 martie Capricorn

Folosești fiecare timp liber într-un mod productiv. Te concentrezi pe lucrurile pe care le ai de făcut și te relaxezi cu fiecare lucru dus la bun sfârșit.

HOROSCOP de WEEK-END 16-17 martie Vărsător

Acorzi din ce în ce mai multă atenție modului în care cheltuiști banii. În acest weekend vrei să pui la punct la plan care să te ajute să economisești.

HOROSCOP de WEEK-END 16-17 martie Pești

Creativitatea va fi prezentă pe tot parcursul weekendului. Îți îndrepți atenția spre zona artelor, dar îți folosești creativitatea și pentru a rezolva problemele celor din jur.

 

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine