2020-08-10 09:06

HOROSCOP DE WEEK-END 17-18 SEPTEMBRIE

 |  23:00
HOROSCOP DE WEEK-END 17-18 SEPTEMBRIE

Un sfârșit de săptămână liniștit și relaxant pentru majoritatea semnelor zodiacale. Iată horoscopul detaliat pentru week-endul 17-18 septembrie 2016 pentru fiecare zodie în parte, conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP BERBEC

Vă implicaţi în tot felul de activităţi solicitante în aceste zile. Ar fi indicat să găsiţi timp să vă dedicaţi şi lucrurilor relaxante, altfel la început de săptămâna veţi fi deja epuizaţi.

HOROSCOP TAUR

Visaţi de mult timp la acest weekend şi vreţi ca planurile să fie duse până la capăt. Vremea s-ar putea să vă încurce puţin, dar găseşti soluţia ideală pentru ca totul să meargă ca pe roate.

HOROSCOP GEMENI

Pentru gemei, succesul e garantat în afaceri şi negocieri, în tot ce ţine de sfera profesională şi chiar întâlniri personale ori călătorii. Dacă weekend-ul vă prinde în afară oraşului, fie că e vorba de o călătorie în interes de serviciu, totul va fi în favoarea voastră.

HOROSCOP RAC

Viitorul vi se arată clar, în detaliu şi ştiţi exact ce aveţi de făcut cu viaţă voastră. Totuşi, nu ar strica să cereţi sfatul cuiva specializat, pe anumite chestiuni, şi să nu vă limitaţi la propriile concluzii.

HOROSCOP LEU

Veţi face progrese vizibile în negocierile pe care le purtaţi, datorită unor informaţii pe care le primiţi sau în urma unor drumuri pe care doar voi le ştiţi. Jucaţi rolul mediatorului în nişte tranzacţii complicate sau uşor confuse şi dovediţi încă o dată de ce sunteţi în stare.

HOROSCOP FECIOARA

Pentru voi weekend-ul înseamnă doar relaxare. Staţi acasă, vă uitaţi la filme şi petreceţi timpul cu cei dragi. Vă încărcaţi bateriile pentru că vă asteapta o săptămâna plină.

HOROSCOP BALANŢĂ

Coincidenţe amuzante sau dimpotrivă, generatoare de frustrare apar dimineaţă, dar situaţia se schimbă până la prânz. Weekend-ul ăsta veţi clarifica o mulţime de neînţelegeri cu oameni apropiaţi.

HOROSCOP SCORPION

Norocul e cu voi în aceste zile. Veţi învăţa să apreciaţi mai mult ce vi se întâmplă. Veţi avea parte de discuţii încununate cu succes, scurte călătorii şi o mulţime de laude.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Acest weekend va fi unul deosebit din punct de vedere sentimental. Veţi petrece mult timp alături de partenerul de viaţă şi o să mergeţi într-un loc special.

HOROSCOP CAPRICORN

Nu rataţi ocazia de a petrece mai mult timp alături de familie şi încercați în aceste zile să renunţaţi la ieşirile în oraş şi să staţi mai mult timp cu cei de acasă.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Aceste două zile vor reprezenta perioada voastră de linişte şi relaxare. Veţi face numai şi numai ce vă place, o să dormiţi mai mult, ba chiar o să va relaxaţi într-un mod special.

HOROSCOP PEŞTI

Vă veţi implică în activităţi deosebite care vă vor ajută să vă îmbunătăţiţi starea psihică, dar şi cea fizică. Datorită acestei schimbări, veţi avea energie pe care o veţi investi în relaţia cu partenerul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz