2020-02-24 12:48

HOROSCOP de week-end 18-19 MAI: Distracția, la ordinea zilei

 |  00:10
HOROSCOP de week-end 18-19 MAI: Distracția, la ordinea zilei

O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 18-19 mai 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

HOROSCOP de week-end 18-19 MAI Berbec

Ai parte de un weekend plin de pasiune alături de persoana iubită. Dacă nu ești într-o relație, ai șanse mari să întâlnești pe cineva.

HOROSCOP de week-end 18-19 MAI Taur

Tot ce-ți trece prin cap este distracție. Vrei să te bucuri din plin de timpul liber pe care îl ai, așa că nu ratezi nicio oportunitate.

HOROSCOP de week-end 18-19 MAI Gemeni

Petreci mare parte din timp ocupându-te de responsabilitățile pe care le ai. Fie că e vorba de casă sau de carieră, nu lași nimic să-ți scape.

HOROSCOP de week-end 18-19 MAI Rac

Vrei să faci o schimbare când vine vorba de prioritățile pe care le ai și de modul în care îți organizezi timpul. Vrei mai mult timp pentru tine.

HOROSCOP de week-end 18-19 MAI Leu

În ultima vreme ți-ai concentrat toată atenția pe planul profesional. Acum este momentul ideal să te relaxezi. Weekendul acesta este doar despre tine.

HOROSCOP de week-end 18-19 MAI Fecioară

Petreci mare parte din weekend concentrându-te asupra pasiunilor pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme. Îți trezești latura artistică.

HOROSCOP de week-end 18-19 MAI Balanță

Nu mai vrei să faci compromisuri, așa că în aceast weekend îți aperi opiniile și realizezi că este importantă și părerea ta, nu doar cea a celor din jur.

HOROSCOP de week-end 18-19 MAI Scorpion

Nu mai vrei să te gândești doar la ce își doresc cei din jur, așa că în acest weekend îți pui dorințele pe primul loc.

HOROSCOP de week-end 18-19 MAI Săgetător

Ai muncit mult în ultima perioadă, așa că weekendul acesta îl petreci în casă. Te bucuri de toate lucrurile de care nu ai avut timp: filme, cărți și dimineți târzii.

HOROSCOP de week-end 18-19 MAI Capricorn

Vrei să te bucuri de pasiunile pe care le ai, dar vrei și să petreci timp cu prietenii, așa că încerci să-i atragi în universul tău ghidat de activități cool.

HOROSCOP de week-end 18-19 MAI Vărsător

Ai fost ocupat cu toate lucrurile care țin de viața personală, iar în acest weekend vrei să lași toate probleme la o parte și să te distrezi din tot sufletul.

HOROSCOP de week-end 18-19 MAI Pești

Vrei să iei o pauză de la tot ce înseamnă tehnologie. Te-ai săturat de mailuri, telefone, ore întregi epuizate în fața calculatorului.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine