2020-06-02 18:13

HOROSCOP de WEEK-END 20-21 IULIE: Pericolele perioadei

 |  00:00
HOROSCOP de WEEK-END 20-21 IULIE: Pericolele perioadei

Horoscop de week-end 20-21 iulie. O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 20-21 iulie 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

Horoscop de week-end 20-21 iulie Berbec

Petreci timp cu niște prieteni cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. Vă bucurați de o reuniune la unul dintre voi acasă și vorbiți despre toate lucrurile prin care ați trecut.

Horoscop de week-end 20-21 iulie Taur

În acest weekend îți dai seama că ai mulți oameni în jur care te iubesc. Discuți despre lucrurile pe care le simți și despre ideile pe care le ai și te bucuri de sprijin.

Horoscop de week-end 20-21 iulie Gemeni

În acest weekend te răsfeți. Nu îți refuzi nicio poftă și te bucuri de o adevărată relaxare. Fie că e vorba de o anumită mâncare sau de o plimbare mai diferită, îți îndeplinești dorințele.

Horoscop de week-end 20-21 iulie Rac

Petreci mult timp singur și te gândești la lucrurile pe care ți le dorești și la deciziile pe care le-ai luat în trecut. Petreci timp de calitate cu propria persoană.

Horoscop de week-end 20-21 iulie Leu

Scapi de stres, în acest weekend. Petreci timp alături de persoana iubită și discutați despre toate lucrurile care vă trec prin cap, fără niciun fel de reținere.

Horoscop de week-end 20-21 iulie Fecioară

Nu reușești să-ți organizezi timpul eficient, astfel încât în acest weekend nu ai timp de relaxare și nu reușești să petreci timp alături de persoana iubită.

Horoscop de week-end 20-21 iulie Balanță

Ai un weekend agitat și încerci să îți împarți timpul între muncă și prieteni. Chiar dacă alergi dintr-o parte în alta, te bucuri de fiecare moment în care faci ce-ți place.

Horoscop de week-end 20-21 iulie Scorpion

Reușești să te reconectezi cu prietenii și familia. Nu prea ai avut timp în ultima vreme să te bucuri de compania lor, iar acum recuperezi.

Horoscop de week-end 20-21 iulie Săgetător

Ajungi să cunoști mai bine persoana de lângă tine. Purtați discuții intense și ajungeți să vă cunoașteți mult mai bine. Acum vă dați seama dacă puteți să aveți un viitor împreună.

Horoscop de week-end 20-21 iulie Capricorn

Renunță puțin la a te gândi la toate responsabilitățile pe care le ai, dacă vrei să ai parte de un weekend cu adevărat relaxant și plin de experiențe noi.

Horoscop de week-end 20-21 iulie Vărsător

Nu poți să te gândești deloc la distracție, ci tot ce vrei să faci în acest weekend are legătură cu proiectele la care lucrezi de mult timp.

Horoscop de week-end 20-21 iulie Pești

Creativitatea este prezentă pe tot parcursul weekendului. Astfel, petreci mare parte din timp în zona pasiunilor pe care le ai din domeniul artelor.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine