2019-07-15 21:36

HOROSCOP de WEEK-END 20-21 OCTOMBRIE: Vă faceți griji pentru bani

 |  23:54
HOROSCOP de WEEK-END 20-21 OCTOMBRIE: Vă faceți griji pentru bani

Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 20-21 octombrie 2018, horoscop publicat de Jurnalul.ro.

Berbec

Te gândeşti din ce în ce mai mult la situaţia financiară, iar acest lucru îţi poate aduce unele conflicte cu persoana iubită. Încearcă să te gândeşti mai mult care sunt priorităţile tale.

Taur

Discuţi cu un prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de mult timp şi care reuşeşte să te facă să te simţi înţeles. Reuşeşti să te relaxezi în acest weekend şi îţi încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Gemeni

În acest weekend te îndoieşti mult de tine şi îţi impui limite care nu au sens. Această energie negativă pe care ai adoptat-o nu te va ajuta la nimic, aşa că încearcă să discuţi cu cineva apropiat despre cum te simţi.

Rac

În sfârşit găseşti curajul de a discuta cu persoana iubită sau cu un prieten apropiat despre lucrurile care te deranjează în relaţia voastră. O să fii uimit cât de multe beneficii poate aduce comunicarea.

Leu

Vei avea parte de un conflict destul de aprins cu o persoană apropiată care critică orice acţiune a ta. Dacă simţi că apropierea de această persoană nu aduce nimic bun, e timp să te îndepărtezi.

Fecioară

Petreci mult timp cu prietenii, în acest weekend. Nu aţi mai stat de mult împreună, iar acum este momentul ideal pentru a discuta despre toate lucrurile care vi s-au înţâmplat în ultima vreme, scrie Jurnalul.ro.

Balanţă

Te gândeşti de mult să-ţi deschizi propria afacere, iar reacţia din partea familiei nu este cea la care te aşteptai. Încearcă să-ţi păstrezi calmul şi să apelezi la argumente, dacă vrei să îi faci să te înţeleagă.

Scorpion

Eşti creativ şi profiţi de fiecare ocazie pentru a dovedi asta. De asemenea, eşti pregătit să încerci lucruri noi, pentru care nu ai avut curajul necesar până acum. Persoana iubită te susţine la fiecare pas.

Săgetător

O să ai un conflict cu prietenii pentru că nu reuşiţi să ajungeţi la un consens în ceea ce priveşte destinaţia unei călătorii. Încercaţi să puneţi pe foaie toate opţiunile şi să le votaţi.

Capricorn

Este momentul în care trebuie să-ţi onorezi promisiunile, chiar dacă nu ai energia necesară pentru a face asta. Va fi nevoie să faci un efort pentru a evita conflictele care nu-şi au rostul.

Vărsător

Trebuie să fii atent la tot ce se întâmplă în jurul tău pentru a nu fi pus în faţa unei surprize neplăcute. Chiar dacă nu îţi vine să crezi, un prieten s-a schimbat radical şi îşi doreşte să te pună într-o lumină proastă.

Peşti

Imaginaţia este cât se poate de prezentă, astfel că profiţi de ocazie şi te concentrezi pe dezvoltarea proiectelor la care lucrezi de mult timp. Faci paşi concreţi în această direcţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray