2019-07-18 14:34

HOROSCOP DE WEEK-END 23-24 DECEMBRIE

 |  23:46
HOROSCOP DE WEEK-END 23-24 DECEMBRIE

Vă prezentăm horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 23-24 decembrie 2017, conform Huff.ro.

HOROSCOP DE WEEK-END 23-24 DECEMBRIE Berbec

Sâmbătă: Dacă pornești acum o acțiune nouă, ai toate șansele s-o vezi îndeplinită în timp foarte scurt, pentru că prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare.

Duminică: Persoana iubită te inspiră și va iarta accesele de excentricitate. Se anunta alte drumuri în Ajunul Crăciunului și multe de făcut în această zi de duminică.

HOROSCOP DE WEEK-END 23-24 DECEMBRIE Taur

Sâmbătă: Ține închisă rațiunea, pentru că azi ești pus în fața unei situații în care nu e nevoie nici de logică, nici de raționamente, nici de luciditate, ci de cât mai multă emoție.

Duminică: Abține-te să faci excese astăzi și ai mai multă grijă cu sănătatea ta. Nu vrei să te îmbolnăvești chiar acum, în prag de Crăciun.

HOROSCOP DE WEEK-END 23-24 DECEMBRIE Gemeni

Sâmbătă: Nu te mai gândi la lucruri rele, mai ales că te afli într-un anturaj în care numai despre probleme se discută. Ignoră toate lucrurile negative pe care le auzi azi.

Duminică: Trebuie să fii atent la starea de sănătate, mai ales ca ai tendința să faci excese periculoase si te crezi mai rezistent decât ieși în realitate.

HOROSCOP DE WEEK-END 23-24 DECEMBRIE Rac

Sâmbătă: Sursa tuturor lucrurilor bune e iubirea și de acolo vin azi si cele mai minunate senzații. Inima ta bate mai tare, animată de un vis nou, de o direcție nouă, ce te atrage ca un magnet și nu-i poti rezista

Duminică: Cu ajutorul intuiției, depășești toate piedicile întâmpinate azi și reușești să te impui în toate situațiile limită.

HOROSCOP DE WEEK-END 23-24 DECEMBRIE Leu

Sâmbătă: Cineva se folosește de tine și folosește cuvinte frumoase pentru a te face să îți pui încrederea în el. Ar fi cel mai bine să nu îi cazi în plasă.

Duminică: Pe acasă ar trebui să faci apel la puțină diplomație pentru că sunt niște neînțelegeri majore și lucrurile pot degenera chiar în pragul Crăciunului.

HOROSCOP DE WEEK-END 23-24 DECEMBRIE Fecioară

Sâmbătă: Privești viitorul cu puțin dezinteres, ca și cum ai fi sigur că, orice ai face, lucrurile vor lua oricum o intorsătură în avantajul tău.

Duminică: Climat familial armonios, dar nu pentru mult timp. Nativele Fecioară vor dori să li se recunoască meritele și tot efortul depus în această perioadă.

HOROSCOP DE WEEK-END 23-24 DECEMBRIE Balanță

Sâmbătă: Deși ar fi suficiente motive de bucurie în jurul tău, anturajul e cel care strică atmosfera. Nimerești printre oameni care caută nod în papură peste tot.

Duminică: Primești pe neașteptate o sumă de bani salvatoare, care îți permite să achiziți o datorie mai veche și să te bucuri de Sărbători liniștite alături de persoana iubită.

HOROSCOP DE WEEK-END 23-24 DECEMBRIE Scorpion

Sâmbătă:  Nu te astepta ca lucrurile sa mearga atat de usor, fara sa le impingi tu cumva de la spate, ca atare accepta faptul ca e nevoie sa pui serios umarul la treaba.

Duminică: E o perioadă bună să îi ierți pe cei care ți-au greșit și să îți îndrepți atenția către cei dragi. Bucură-te de un Crăciun liniștit în compania lor.

HOROSCOP DE WEEK-END 23-24 DECEMBRIE Săgetător

Sâmbătă: Roata vieții se învărtește și fiecare trece și prin momentele de vârf, și prin cele din prăpastie, ca atare ai răbdare pentru că toate iți revin la un moment dat.

Duminică: Un ajun de Crăciun odihnitor, în care nu trebuie să te forțezi să faci nimic din ce nu îți convine. Bucură-te de viață.

HOROSCOP DE WEEK-END 23-24 DECEMBRIE Capricorn

Sâmbătă: Ești influențabil și toate poveștile care ajung la urechile tale te fac sa-ți pierzi curajul de a duce mai departe ce ai început. Nu e atitudinea potrvită.

Duminică: Spre orele prânzului, sunt posibile unele neînțelegeri cu persoana iubită, dar nu este nimic grav. Vei reuși să treci peste neînțelegeri cu puțin dialog.

HOROSCOP DE WEEK-END 23-24 DECEMBRIE Vărsător

Sâmbătă: Planurile pe care le faci împreună cu ceilalți membri ai familiei evoluează foarte bine datorită atitudinii optimiste și pozitive pe care o abordează fiecare.

Duminică: Acuzi o stare de oboseală pentru că ai muncit mult în această săptămână. Bucură-te de puțină liniște înainte de Crăciun.

HOROSCOP DE WEEK-END 23-24 DECEMBRIE Pești

Sâmbătă: Regreți lipsa de cumpătare de care ai dat dovadă cu ceva timp în urmă, pentru că ai aruncat, absolut inutil, niște bani pe fereastră.

Duminică: E posibil să primești o vizită total neașteptată din partea unei rude pe care nu ai mai văzut-o de ceva vreme.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray