2020-02-28 18:00

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 februarie. SFATUL astrelor

 |  00:04
HOROSCOP de WEEK-END 23-24 februarie. SFATUL astrelor

O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 23-24 februarie 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 februarie Berbec

Ai încrederea necesară pentru a-ți asuma orice provocare. Vrei să avansezi pe orice plan și ești gata să muncești pentru asta.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 februarie Taur

Simți că oamenii cu care ai petrecut timp în ultima vreme nu te definesc. Vrei să îți selectezi mai bine persoanele din jurul tău. Reîncepi să vorbești cu un prieten vechi.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 februarie Gemeni

Nivelul emoțional îți este mai crescut decât în mod normal, având în vedere modul în care a decurs ultima săptămână. Îți petreci weekendul în casă.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 februarie Rac

Te concentrezi pe ceea ce îți dorești. Petreci mare parte din weekend gândindu-te la viitor și la pașii pe care îi ai de făcut în continuare.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 februarie Leu

Săptămâna s-a încheiat într-un mod pozitiv, astfel că weekendul se anunță a fi unul plin de energie și de optimism. Te bucuri de reușite.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 februarie Fecioară

Ești un om responsabil, însă în acest weekend îți dorești să pui puțin pauză tuturor obligațiilor, responsabilităților și treburilor. Ia în calcul o ieșire din oraș.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 februarie Balanță

Weekendul acesta este despre tine. Petreci timp în casă, te relaxezi și, în general, te ocupi de tine. Toată agitația din ultima vreme a adus cu sine și oboseală.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 februarie Scorpion

În acest weekend tinzi să ignori oamenii din jurul tău, chiar și atunci când ești în situații sociale. Simți că nu ai răbdarea necesară pentru a-i asculta până la capăt.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 februarie Săgetător

Intri într-o perioadă mult mai pașnică. Te bucuri de liniște și reușești să rezolvi conflicte izbucnite pe parcursul săptămânii. Reușești să atingi un echilibru.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 februarie Capricorn

Îți petreci timpul în compania prietenilor. Îți concentrezi toată atenția asupra nevoilor pe care aceștia le au și reușești să dovedești că ești un prieten adevărat.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 februarie Vărsător

Reușești să scapi de stres. Săptămâna care tocmai s-a încheiat a fost una plină de agitație, astfel că tot ce îți dorești în acest weekend este să combini relaxarea cu distracția.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 februarie Pești

Te concentrezi pe lucrurile pe care le ai de făcut și nu prea îți acorzi timp de odihnă. Mare parte din weekend ți-l petreci la birou.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine