2020-02-26 00:18

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 IUNIE: Ce prezic astrele

 |  00:27
HOROSCOP de WEEK-END 23-24 IUNIE: Ce prezic astrele

Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-end 23-24 iunie, horoscop publicat de Huff.ro.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 IUNIE BERBEC

Sâmbătă: Ai impresia că cineva sau ceva îți pune bețe în roate și astăzi trebuie să înveți să ai mai multă răbdare. Învață să fii mai diplomat, dacă nu vrei să ai o zi neplăcută.

Duminică: Ar fi bine să ai un plan de rezervă pentru azi, pentru că planurile pe care le ai deja s-ar putea să fie stricate de o veste pe care o primești. Fii atent la telefon și vezi ce vrea acea persoană de la tine.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 IUNIE TAUR

Sâmbătă: Ți-e gândul tot mai des la vacanță și numeri zilele până când te poți relaxa. Ai grijă însă să nu lași lucrurile pe care le ai de făcut nerezolvate, pentru că se vor strânge și nu vei avea timp de toate.

Duminică: Lupți din toate puterile astăzi ca să afli niște lucruri care te nelămureau în ultima vreme, iar ziua se încheie cu succes, pentru că își dai seama că nu era ceva grav.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 IUNIE GEMENI

Sâmbătă: Ai o zi atât de frumoasă, încât nici nu îți vine să crezi ce noroc ai. Bucură-te din plin, deoarece meriți aceste momente fericite pentru că ai muncit foarte mult pentru ele.

Duminică: Te întâlnești cu o persoană care îți aduce o veste foarte bună. Ar putea fi o ofertă de muncă sau o propunere de a merge undeva în vacanță. Acceptă ce ți se propune, pentru că vei economisi astfel mulți bani.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 IUNIE RAC

Sâmbătă: Nu ești pe aceeași lungime de undă cu cei din jurul tău, iar acest lucru s-ar putea să te frustreze puțin. Însă nu dispera, că nu toată lumea este la fel și trebuie să îi accepți pe toți așa cum sunt, mai ales dacă sunt persoane dragi.

Duminică: Apar mici înțelegeri în cuplu, însă vei ști cum să le oprești înainte să fie supărătoare pentru amândoi. Ai acest dar de a te face iubit de cei din jurul tău și știi exact ce să spui, la momentul potrivit.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 IUNIE LEU

Sâmbătă: Lasă garda jos atăzi, pentru că s-ar putea să întâlnești o persoană specială care îți va schimba viața pentru totdeauna. Vei ști exact cum să o cucerești cu vorbele tale bine alese.

Duminică: O ieșire în aer liber îți face foarte bine astăzi și te aduce pe linia de plutire, pentru că te odihnești și așa poți să privești viața cu alți ochi.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 IUNIE FECIOARĂ

Sâmbătă: Astăzi îți faci planuri cu persoanele dragi și pui unele lucruri la punct. Dacă veți ști cum sp lăsați de la voi unele lucruri, ar putea să iasă un rezultat care te va bucura foarte mult.

Duminică: Astăzi înveți cum să îți alegi mai ușor oamenii cu care să fii prieten și de la care să afli sfaturile de care ai mare nevoie, scrie Huff.ro.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 IUNIE BALANȚĂ

Sâmbătă: Ești extrem de atent la toți pașii proiectului la care muncești de multă vreme și nu vrei să greșești nimic, pentru căvrei ca totul să iasă perfect.

Duminică: Culegi roadele muncii tale. Poate primești niște bani de la cineva sau primești niște complimente pentru munca pe care ai depus-o, aceste vești te vor încânta.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 IUNIE SCORPION

Sâmbătă: Simți că ceva nmerge în viața ta. Este foarte posibil ca oboseala să își spună cuvântul, așa că ar fi bine să iei câteva zile libere și să îți limpezești gândurile.

Duminică: Ești hotărât să impresionezi pe cineva astăzi, așa că o invitație în oraș va fi un bun prilej pentru a-ți pune pe tavă talentele și farmecul tău.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 IUNIE SĂGETĂTOR

Sâmbătă: Oboseala își spune cuvântul zilele acestea și te face să te întrebi dacă merită cu adevărat ceea ce faci. Sa-r putea să îți treacă prin cap să îți schimbi cariera.

Duminică: Strângi niște prieteni la tine și te bucuri de compania lor. În preajma lor te simți cel mai bine și te ajută să îți găsești echilibrul necesar.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 IUNIE CAPRICORN

Sâmbătă: Niște vești primite de la cineva foarte apropiat nu îți dau pace. Nu știi cum să faci să o ajuți pe acea persoană în orice mod poți și vei petrece mult timp gândindu-te la cea mai bună soluție.

Duminică: Persoana iubită îți face o surpriză și te scoate în oraș. Aveai nevoie de această ieșire, departe de probleme și de planurile de care ești dependent.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 IUNIE VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Te afli față în față cu o situație în care trebuie să faci cea mai bună alegere. Drumul pe care vei merge va fi unul care îți va schimba pentru totdeauna viața.

Duminică: Simți nevoia să îi controlezi pe cei din jurul tău, iar acest gest s-ar putea să nu le placă acelor persoane. Învață să mai lași și de la tine anumite lucruri.

HOROSCOP de WEEK-END 23-24 IUNIE PEȘTI

Sâmbătă: Ai nevoie de un impuls pentru a continua lucrurile în care ești implicat. Cineva la care nu te-ai aștepta îți va oferi răspunsul de care ai nevoie.

Duminică: Profită de ziua liberă pentru a te odihni și pentru a sta alături de cei dragi. Liniștea pe care o simți alături de ei este extrem de valoroasă pentru tine.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine