2020-05-29 11:31

HOROSCOP DE WEEK-END 24-24 SEPTEMBRIE

 |  23:09
HOROSCOP DE WEEK-END 24-24 SEPTEMBRIE

Iată horoscopul detaliat pentru week-endul 24-25 septembrie 2016 pentru fiecare zodie în parte, conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP BERBEC

Sunteţi într-o formă excelentă şi o să ieşiţi în evidenţă în tot ceea ce faceţi. Nu sunteţi obişnuiţi să fiţi în centrul atenţiei, dar de data asta admiraţia celor din jur vă va face să vă simţiţi foarte bine.

HOROSCOP TAUR

Vă integraţi foarte uşor oriunde mergeţi. Veţi cunoaşte câteva persoane foarte interesante, pe care veţi avea senzaţia că le ştiţi de o viaţă întreagă şi o să staţi ore în şir la poveşti.

HOROSCOP GEMENI

Primiţi o ofertă pe care nu o puteţi refuză. O să luaţi parte la ceva relaxant şi care vă va umple de energie pozitivă. Este un weekend de care ar trebui să aibă parte toată lumea înainte de o nouă săptămâna de muncă.

HOROSCOP RAC

Ajungeţi într-un loc în care vă puteţi relaxa la maximum şi refuzaţi să mai plecaţi de aici. Şi compania este plăcută, de aceea vă gândiţi să prelungiţi puţin mică escapadă.

HOROSCOP LEU

Aveţi parte de un weekend frumos alături de familie. Cele două zile va prind bine pentru că aveţi timp să stai cu cei dragi, cărora le-a lipsit atenţia voastră.

HOROSCOP FECIOARA

Este un weekend plin de surprize pentru voi. De la prieteni până la colegi de serviciu, toţi vă vor arată cât de mult vă apreciază şi acest lucru vă da o stare de bine.

HOROSCOP BALANŢĂ

Nu duceţi lipsă de energie, aşa că weekend-ul acesta nu faceţi altceva decât să vă plimbaţi. Mergeţi în locuri în care nu aţi mai fost până acum, faceţi lucruri pe care nu le-aţi mai făcut şi la final veţi fi dornici să repetaţi experienţele.

HOROSCOP SCORPION

Sunteţi pe drumul cel bun pe toate planurile, mai ales în privinţa afacerilor. Semnaţi nişte acte care vă vor aduce liniştea şi chiar o să vă puteţi relaxa pentru zilele următoare.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Săptămâni la rând aţi fost musafiri. Acum a venit vremea să fiţi o gazdă bună pentru cei care se anunţă că vin în weekend la voi.

HOROSCOP CAPRICORN

Pentru voi aceste zile vor fi despre iubire. Nu vreţi să faceţi nimic altceva decât să vă petreceţi timpul cu partenerul de viaţă. Vor fi două zile de vis în care vă veţi apropia şi mai mult.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

O perioada perfectă pentru a petrece mai mult timp cu prietenii. În ultimul timp, v-aţi axat pe lucrurile profesionale, însă acum vă permiteţi o pauză pentru a stă cu cei dragi.

HOROSCOP PEŞTI

Cine a spus că la serviciu nu te poţi distra? Chiar dacă weekend-ul vă găseşte la birou, sunteţi puşi pe glume şi atmosfera va fi minunată alături de colegii de serviciu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine