2019-08-25 17:10

HOROSCOP de WEEK-END 25-26 AUGUST: Zile liniștite, relaxați-vă!

 |  00:00
HOROSCOP de WEEK-END 25-26 AUGUST: Zile liniștite, relaxați-vă!

Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 25-26 august, horoscop publicat de Bucurestifm.ro.

BERBEC

Familia va fi în centrul atenției în aceste zile. O să stați foarte mult în compania rudelor și o să luați parte la activități distractive, menite să vă apropie și mai mult.

TAUR

Aveți multă treabă, chiar dacă este weekend și vă așteptați la ceva mai multă relaxare. O să depuneți un efort suplimentar, însă stați liniștiți, pentru ca veți fi recompensați.

GEMENI

Un weekend pe care îl așteptați de ceva timp, pentru că urmează să faceți o deplasare în afara orașului. Vă comportați precum un copil care se pregătește de o excursie, pentru că la destinație vă așteaptă multe surprize.

RAC

Weekend-ul vine cu o veste excelentă din punct de vedere personal. Nu este exclus să primiți niște bani pe care îi așteptați de mai mult timp și care vă vor ajută să finanțați un proiect important pentru familie.

LEU

Ceva vă face să fiți mai retrași weekend-ul acesta și să îi lăsați pe alții să iasă în evidență. Vă conectați la o sursă de energie care o să vă ajute în perioada următoare. Duminică nu vă așteptați la prea multă odihnă.

FECIOARĂ

Un eveniment important în familie vă va arăta cât de mult însemnați pentru cei dragi. Va fi un weekend pe cinste, scrie Bucurestifm.ro.

BALANȚĂ

Lăsați grijile în weekend-ul acesta și faceți numai ceea ce vă face plăcere. În ultima vreme v-ați ocupat doar de muncă și prieteni și nevoile voastre le-ați lăsat pe ultimul loc. Realizați că voi sunteți cei mai importanți și trebuie să luați asta în serios.

SCORPION

Nativii acestei zodii se ocupă de viața socială. Evenimentele recente v-au arătat cine vă sunt prietenii adevărați, iar acum este momentul să dați cărțile pe față.

SĂGETĂTOR

Se pare că o să vă permiteți, în sfârșit, unele lucruri pentru care nu vă ajungeau banii, dar acum s-au găsit soluții. O sursă de câștig neașteptată vă aduce zâmbetul pe buze weekend-ul acesta.

CAPRICORN

Sunt zile excelente sub toate aspectele pentru voi. Deși e weekend, e momentul perfect să puneți bazele unei afaceri și să vă faceți planuri pe termen lung.

VĂRSĂTOR

Situația financiară s-a îmbunătățit în ultimele săptămâni, așa că în acest weekend nu există o răsplată mai bună decât câteva zile departe de zgomotul orașului. Relația cu persoană iubită decurge excelent.

PEȘTI

Prezența voastră face bine unor persone care nu sunt în cele mai bune toane și demonstrați că sunteți un prieten de nădejde. Atitudinea voastră este menită să îi facă până și pe cei mai posomorâți dintre oameni să zâmbească.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray