2020-08-15 23:42

HOROSCOP de WEEK-END 26-27 MAI: Iată ce ne așteaptă!

 |  00:16
HOROSCOP de WEEK-END 26-27 MAI: Iată ce ne așteaptă!

Vă prezentăm horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 26-27 mai 2018, horoscop publicat de Bucurestifm.ro.

HOROSCOP de WEEK-END 26-27 MAI BERBEC

Plănuiți o excursie alături de câțiva prieteni, dar planurile vă sunt date peste cap din cauza cuiva care se alătură. Deși nu va face plăcere compania acelei persoane, va fi un weekend interesant.

HOROSCOP de WEEK-END 26-27 MAI TAUR

Sunteți tentați să vă faceți ordine în viața socială în aceste zile. Reluați legăturile cu anumite persoane, dar îi scoatei încet, dar sigur din viața voastră pe acei oameni care v-au arătat că nu vă sunt prieteni adevărați.

HOROSCOP de WEEK-END 26-27 MAI GEMENI

Aceste două zile vor reprezenta perioada voastră de liniște și relaxare. Veți face numai și numai ce vă place, o să dormiți mai mult, ba chiar o să vă relaxați într-un mod special.

HOROSCOP de WEEK-END 26-27 MAI RAC

Vă veți implica în activități deosebite care vă vor ajută să vă îmbunătățiți starea psihică, dar și cea fizică. Datorită acestei schimbări, veți avea energie pe care o veți investi în relația cu partenerul.

HOROSCOP de WEEK-END 26-27 MAI LEU

Dispuneți de o sumă de bani pe care sunteți dornici să o cheltuiți. Fie vă achiziționați un produs pe care îl căutați de multă vreme, fie vă schimbați garderoba, weekend-ul vă găsește la cumpărături.

HOROSCOP de WEEK-END 26-27 MAI FECIOARĂ

A venit momentul să vă faceți ordine în finanțe și să împărțiți banii pe categorii. La final veți fi încântați când o să observați că vă rămân bani și pentru un mic răsfăț,conform Bucurestifm.ro.

HOROSCOP de WEEK-END 26-27 MAI BALANȚĂ

Este un weekend plin de surprize pentru voi. De la prieteni până la colegi de serviciu, toți vă vor arăta cât de mult vă apreciază și acest lucru vă dă o stare de bine.

HOROSCOP de WEEK-END 26-27 MAI SCORPION

Nu duceți lipsă de energie, așa că weekend-ul acesta nu faceți altceva decât să vă plimbați. Mergeți în locuri în care nu ați mai fost până acum, faceți lucruri pe care nu le-ați mai făcut și la final veți fi dornici să repetați experiențele.

HOROSCOP de WEEK-END 26-27 MAI SĂGETĂTOR

Vă ocupați de familie în aceste zile. Refuzați orice altă activitate și vă petreceți timpul alături de cei dragi. O seară liniștită cu discuții plăcute este fix ce aveați nevoie să vă apropiați din nou.

HOROSCOP de WEEK-END 26-27 MAI CAPRICORN

Sunteți dornici să luați parte la noi activități și intrați în discuție cu tot felul de oameni. Veți fi multumiți de noile proiecte pe care le începeți în această perioadă.

HOROSCOP de WEEK-END 26-27 MAI VĂRSĂTOR

Weekend-ul se anunță excelent pentru voi. Petreceți clipe de neuitat alături de cei dragi și aflați vești importante de la aceștia.

HOROSCOP de WEEK-END 26-27 MAI PEȘTI

Sunteți în plină ascensiune profesională. Dacă până acum simțeați că nu vă găsiți locul, acum este momentul să demonstrați că știți ce vreți și să faceți alegerile potrivite in carieră.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz