2020-08-15 23:07

HOROSCOP de WEEK-END 29-30 iunie: Sfatul astrologilor

 |  00:32
HOROSCOP de WEEK-END 29-30 iunie: Sfatul astrologilor

Horoscop de week-end 29-30 iunie. O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 29-30 iunie 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

Berbec

Vrei să simţi mai multă stabilitate, iar tot acest sentiment de siguranţă pe care îl cauţi weekendul acesta îl poţi găsi doar acasă.

Taur

Faci tot felul de planuri, în acest weekend. Fie că e vorba de o excursie sau de locul de muncă, vrei să fii cât de organizat se poate.

Gemeni

În acest weekend te specializezi în manipulare. Reuşeşti să îi faci pe cei din jur să îţi ofere tot ce îţi doreşti şi nici măcar nu crezi că e ceva greşit în asta.

Rac

Poţi să te relaxezi cu adevărat abia atunci când eşti înconjurat de oameni de care îţi pasă. Prin urmare, în acest weekend petreci timp alături de oamenii importanţi din viaţa ta.

Leu

În acest weekend te gândeşti doar la responsabilităţile pe care le ai. Plăteşti facturi, te ocupi de casă, însă acorzi atenţie şi pasiunilor pe care le ai.

Fecioară

Acorzi timp pasiunilor şi intereselor pe care le ai. Iei o pauză de la tot ce înseamnă muncă şi te bucuri de puţin timp liber.

Balanţă

Petreci timp în confortul oferit de propria locuinţă, unde te bucuri de compania prietenilor şi familiei. În acest weekend, eviţi pe cât posibil să ieşi din casă.

Scorpion

Ai parte de unele conflicte în acest weekend, tocmai pentru că nu vrei să accepţi şi alte opinii. Încearcă să îi asculţi mai mult pe cei din jur.

Săgetător

Tot weekendul te concentrezi asupra problemelor financiare, aşa că nu prea ai parte de relaxare. Vrei să îţi creşti veniturile lunare, astfel încât să scapi de acest stres constant.

Capricorn

Faci o mulţime de activităţi în acest weekend, însă nu prea iei în calcul propunerile celor din jur. Încearcă să discuţi cu prietenii tăi pentru a găsi o soluţie de mijloc.

Vărsător

În acest weekend vrei să ajungi la un echilibru interior. Nu mai vrei să laşi temerile să te definească şi încerci să îţi acorzi mai mult timp pentru a medita.

Peşti

Ai un grup mic de prieteni în care ai încredere şi pe care te poţi baza oricând, iar în acest weekend îţi dovedesc încă o dată că sunt prieteni adevăraţi.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz