2020-02-17 11:13

HOROSCOP de week-end 3-4 AUGUST: Ferește-te de conflicte!

 |  23:46
HOROSCOP de week-end 3-4 AUGUST: Ferește-te de conflicte!

Horoscop de week-end 3-4 august. O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 3-4 august 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

Berbec

Ești mai emotiv decât în mod normal și ai tendința să interpretezi greșit intențiile celor din jurul tău. Încearcă să fii mai atent la detalii.

Taur

Romantismul te caracterizează, în acest weekend. Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta și acorzi atenție pasiunilor.

Gemeni

Nu simți nevoia să comunici. Tot ce îți dorești să faci este să petreci timp în casă, departe de orice tensiuni și conflicte.

Rac

Petreci timp de calitate alături de prieteni. Ai multă energie și te bucuri din plin de ea. În plus, ai curajul să încerci lucruri noi.

Leu

Ai multă energie pozitivă de care te folosești pentru a crește pe plan profesional. În acest weekend, pui la punct un plan de acțiune în direcția carierei.

Fecioară

În acest weekend ai tendința să intri în tot felul de conflicte, pentru că simți că ai dreptate, iar părerea celor din jur nu contează. Încearcă să asculți mai mult.

Balanță

Te gândești doar la distracție. Vrei să te bucuri din plin de aceste zile libere pe care le ai și nu ratezi nicio șansă de a petrece timp în aer liber, alături de prieteni.

Scorpion

Te gândești din ce în ce mai serios la lucrurile pe care ți le dorești și ești dispus să nu mai faci compromisuri. Te reconectezi cu partea sentimentală.

 

Săgetător

Optimismul este prezent și, prin urmare, ai din ce în ce mai multă încredere în propria persoană. În plus, discuți deschis despre felul în care te simți.

Capricorn

Nu reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să te poți bucura de puțină relaxare. Ai parte de un weekend agitat.

Vărsător

Apar unele conflicte în interiorul relației, însă nimic grav, asta dacă renunți puțin la orgoliu și acorzi atenție și opiniilor persoanei de lângă tine.

Pești

Te gândești din ce în ce mai mult la viitor și la lucrurile pe care le ai de făcut. Vrei să îți câștigi existența prin intermediul unei pasiuni puternice.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-02

In legatura cu acest articol...

HOROSCOP 2 AUGUST: Decizii legate de bani!

HOROSCOP LUNA AUGUST: Luna aduce schimbări majore
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine