2020-02-16 20:39

HOROSCOP de WEEK-END 30-31 MARTIE: Sfatul astrelor

 |  23:56
HOROSCOP de WEEK-END 30-31 MARTIE: Sfatul astrelor

O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 30-31 martie 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

Berbec

Îți dedici timpul zonei financiare. Vrei să rezolvi mai multe probleme legate de bani și eventual să reușești să îți organizezi mai bine acest sector.

Taur

Îți petreci timpul alături de un prieten vechi. Reușiți să comunicați chiar și atunci când niciunul dintre voi nu scoate un sunet. Te bucuri de timpul petrecut împreună.

Gemeni

Nu mai vrei să rogi pe nimeni să rămână în viața ta. Ești hotărât să nu mai faci compromisuri când vine vorba de lucrurile care îți plac.

Rac

Weekendul acesta îl dedici relaxării. Petreci mare parte din timp în confortul oferit de propria locuință și te bucuri de o carte sau de un film bun.

Leu

Petreci timp cu acea persoană specială din viața ta. Vă bucurați de intimitate și reușiți să vă conectați la un nivel mult mai profund.

Fecioară

Este posibil să intri într-un conflict cu o persoană dragă ție după ce auzi niște zvonuri. Încearcă să verifici mai atent informația.

Balanță

Vrei să pui în aplicare o idee interesantă pe care o ai de mult timp. Creativitatea este prezentă pe tot parcursul weekendului, așa că lucrurile nu vor fi atât de dificile.

Scorpion

Ai tendința de a spune o minciună care sună bine decât adevărul, chiar și atunci când vine vorba de prieteni buni. Încearcă să găsești cuvintele potrivite pentru a spune adevărul.

Săgetător

Te concentrezi asupra deciziilor pe care le-ai luat în trecut. Analizezi fiecare lucru din viața ta și uiți să te mai bucuri de prezent.

Capricorn

Petreci mult timp visând cu ochii deschiși. Te gândești la tot felul de lucruri: carieră, iubire, prietenie, bani. Toate aceste lucruri îți ocupă mintea pe tot parcursul weekendului.

Vărsător

Trebuie să fii mai prudent decât în mod normal când vine vorba de bani, tocmai pentru că ai tendința să faci cheltuieli absolut deloc necesare.

Pești

Imaginația este prezentă pe tot parcursul weekendului. Creionezi în minte tot felul de povești și îți canalizezi energia asupra unui proiect creativ.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine